1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Bisiklet hırsızı yakalandı
Bisiklet hırsızı yakalandı

Bisiklet hırsızı yakalandı

Taşkınköy’de iki evden bisiklet çalınması olayıyla ilgili zanlı H.K, tutuklanarak, bu sabah mahkemeye çıkarıldı.

A+A-

Taşkınköy’de iki evden bisiklet çalınması olayıyla ilgili zanlı H.K, tutuklanarak, by sabah mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede meseleyle ilgili olarak yeminli şahadet veren polis memuru Cemile Özfadıl, H.K’nin 28 Ocak’ta Lefkosa’ da, Sabahattin Kundak Sokak Sosyal Konutlar  Blok 46 Taşkınköy adresinde ikamet eden Hatice Eke’ye ait 700 TL değerindeki Chanpion siyah renk bisikleti ve ayni apartmanda ikamet eden Sibel Ortanca’ya ait 650 TL değerindeki Kron marka  kırmızı renk bisikleti, sirkat ettiğini belirtti. Özfadıl, sirkat edilen bisikletlerin zanlının tasarrufunda bulunarak emare alındığını söyledi.

 

Suçları itiraf ettiler

Özfadıl, 09 Şubat tarihinde mesele ile ilgili olarak yapılan derin soruşturma neticesinde zanlının ikamet ettiği Marmara Lefkoşa adresinde kanunsuz olarak tasarrufunda 1 adet Salcona marka,1 adet Peugeot marka bisiklet ve 15 adet ambalajlı araba ön ve arka camları bulunarak emare olarak alındığını kaydetti.

Zanlının 10 Şubat’ta Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nden temin edilen derdest emri gereğince tutuklandığını belirten Özfadıl, işlemiş olduğu suçları itiraf ettiğini belirtti.

 

İzlenmesi gereken güvenlik kameraları var

Özfadıl, “Mesele ile ilgili çok yönlü tahkikat başlatılmis olup zanlınin kanunsuz olarak bulundurmuş olduğu konu malları nereden ve ne şekilde tasarrufuna geçirdiği ile ilgili araştırmamız devam etmektedir” dedi.

Meseleyle ile ilgili olarak alınması gereken ifadeler,  izlenmesi güvenlik kameraları olduğunu söyleyen Özfadıl, mevcut olup zanlinin serbest kalması durumunda alacağımız ifadelere etki edeceğinden dolayı tahkikatın salimen yürütülmesi için zanlının poliste ilk nazarda üç  gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

 

3 gün tutukluluk

Huzurda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Cenkay İnan, zanlının üç gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1754 defa okunmuştur
Etiketler :
İlgili Haberler