1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. ‘Birlik ve beraberlik’ mesajı verildi
‘Birlik ve beraberlik’ mesajı verildi

‘Birlik ve beraberlik’ mesajı verildi

CTP Güzelyurt İlçesi dostluk ve dayanışma yemeği düzenledi.

A+A-

CTP Güzelyurt İlçesi 7 Kasım’da Kalkanlı Lara Restoran’da Dostluk ve Dayanışma yemeği düzenledi.

Yoğun katılımla gerçekleşen etkinliğin onur konukları, CTP Genel Başkanı ve Başbakan Özkan Yorgancıoğlu ile Meclis Başkanı ve CTP-BG Cumhurbaşkanı Adayı Sibel Siber oldu.

Şahali: “Dostluğumuzu, birliğimizi ve bütünlüğümüzü kimse bozamaz”
Açılış konuşmasını yapan CTP Güzelyurt İlçe Başkanı Doğan Şahali katılımcılara teşekkür ederek CTP’nin Güzelyurt’ta her zaman büyük bir birlik ve dayanışma içerisinde olduğunu belirtti. Şahali, “Dostluğumuzu, birliğimizi ve bütünlüğümüzü kimse bozamaz” dedi.

Siber: “Halkımız ne yaptığını bilen bir halktır”
Dostluk Ve Dayanışma Gecesine eşi ile birlikte onur konuğu olarak katılan Meclis Başkanı ve CTP-BG Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sibel Siber gördüğü coşkulu ve samimi ortamdan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Ülkemizin barış ve huzur ortamına ihtiyaç duyduğunu, ülke liderlerinin bu konuda önemli rol oynadığını ifade eden Siber, cumhurbaşkanlığına aday olurken CTP’lilere ve halkımıza güvendiğini söyledi ve “Halkımız her zaman ne yaptığını bilen bir halktır” dedi.

Yorgancıoğlu: “CTP’nin ülke siyasetindeki etkinliği ve gücü daima büyüyecektir”
Büyük bir coşku ve heyecanla kürsüye gelen CTP Genel Başkanı ve Başbakan Güzelyurt’a her gelişinde büyük bir heyecan ve mutluluk duyduğunu çünkü bölgedeki CTP’lilerin her zaman sevgi ve heyecanla görevlerini yaptıklarına şahit olduğunu söyledi. Çeşitli sorunların var olduğu bu ülkede hükümet etmenin kolay olmadığını ama CTP’nin bu zoru başaracağını söyledi. Kıbrıs sorununun çözümüne taş koyanları halkımızın ortadan kaldıracağını, Sibel Siber gibi güçlü bir adayı cumhurbaşkanı yapacağını ifade eden Yorgancıoğlu, “CTP’nin ülke siyasetindeki etkinliği ve gücü daima büyüyecektir” dedi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde eğlenen ve dans eden katılımcılar, eğlenceli piyango çekilişinden sonra CTP eski Güzelyurt milletvekillerinden Mehmet Civa’nın etkili, heyecanlı ve duygulu konuşmasından sonra büyük bir moral depolayarak evlerine döndüler.

Bu haber toplam 1515 defa okunmuştur