1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Birkan turnuvası tamamlandı
Birkan turnuvası tamamlandı

Birkan turnuvası tamamlandı

Ersoy Birkan 12 Yaş Anı Turnuvası’nda tek erkekler ve tek kızlar final ve üçüncülük karşılaşmaları Cumartesi günü oynandı.

A+A-

 

Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü’nün düzenlediği ve Ekim ayının başından beridir devam etmekte olan, puanlı Ersoy Birkan 12 Yaş Anı Turnuvası’nda tek erkekler ve tek kızlar final ve üçüncülük karşılaşmaları Cumartesi günü oynandı.
Oyuncuların aileleri ve halk tarafından yoğun ilgi gösterilen final karşılaşmalarını GMB Meclis Üyeleri’nin yanı sıra kentin çeşitli yerel yöneticileri de yakından takip etti.
Tek erkekler final müsabakası Celal Konuklu ile Halil Gürsel arasında oynandı ve Halil Gürsel 3-6 6-2 ve 6-2'lik setlerle  2-1 galip gelerek şampiyonluğa ulaştı. Tek kızlarda ise Nergis Menemenci ile Meril Sonakın arasında oynanan final müsabakasını, Nergis Menemenci , 6-2 ve 6-3'lük setlerle 2-0 kazanarak şampiyonluğa ulaştı.
Üçüncülük karşılaşmalarında; tek erkeklerde Artemis Arıburun ile Mert Altay arasında oynanan karşılaşmada, Mert Altay  6-1 ve 6-3'lük setlerle 2-0 galip gelirken; tek kızlarda ise Azra Yalkıç ile Fatma Kayol arasındaki müsabakada ise Azra Yalkıç, 6-4 ve 6-1'lik setlerle 2-0 galip gelerek üçüncülüğü yakaladı.
Ödül töreninin sonunda ise Gazimağusa Tenis Kulübü’ne geçmişte emek vermiş, eski yönetim kurulu başkanları olan Hasan Ali Bıçak, Mustafa Emirzadeoğulları, Semra Gani, Ersoy Birkan, Server Erozan, Hüda Baykur ve Sercan Erozan’a plaketler sunuldu.

Fotoğraf: Süleyman Rebge

Bu haber toplam 1236 defa okunmuştur