1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Birincilik Çağdaş Aydaş’ın
Birincilik Çağdaş Aydaş’ın

Birincilik Çağdaş Aydaş’ın

Mağusa Belediyesi tarafından düzenlenen Mağusa Panayırı kapsamında dün akşam yapılan Hafif Müzik Amatör Ses Yarışması’nın birincisi Çağdaş Aydaş oldu.

A+A-


Mağusa Belediyesi tarafından düzenlenen Mağusa Panayırı kapsamında dün akşam yapılan Hafif Müzik Amatör Ses Yarışması’nın birincisi Çağdaş Aydaş oldu.

28 Ağustos’ta başlayıp 6 Eylül Pazar akşamı Hafif Müzik Amatör Ses Yarışması ile sona eren panayırda izleyenler yarışmacıların heyecanına ortak oldu. 

Soyhan Bilgeer’in organizatörlüğünü, Oğuz Aslantürk’ün de şefliğini yaptığı yarışmada 10 yarışmacı Mağusa Panayırı’nın ilk ses yarışmasında birinci olmak için yarıştı. Sunuculuğu Eda Çetin’in yaptığı gecede, profesyonel müzisyenlerden oluşan orkestra şarkı seçimlerini pop-rock-fantezi-yabancı şarkılardan yapan yarışmacılara eşlik etti.

Her yarışmacının jürinin karşısında 2 parça seslendirdiği yarışmada, 1. Çağdaş Aydaş, 2.Niyazi İyitürk, 3. ise Aysel Üçöz oldu.

Birinciye albüm

Yarışmada birinciye maxi single albümü çıkarılacak, ikinciye müzik dersi verilecek, üçüncü gelene ise müzikal çalışmalarında kullanacağı 500 TL’lik para ödülü verilecek. 

Gecenin finalinde bir konuşma yapan Organizatör Soyhan Bilgeer, Gazimağusa Belediyesi ile işbirliğinde Doremi Sanat Akademisi ve Soyhan Bilgeer organizasyonu olarak düzenledikleri yarışma ile hem müziğe gönül veren gençlerin birbirlerini tanıması ve arkadaş olmasını hem de müzik alanına gençlerin iyi bir başlangıç yapmasını amaçladıklarını, kaybedenler için de ders ödülü olduğunu söyledi. Bilgeer, organizasyonun düzenlenmesinde Gazimağusa Belediyesi’ne, jüri üyelerine ve organizasyon komitesindeki kişilere teşekkür etti.

Bu haber toplam 1672 defa okunmuştur