1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Birincilik Bedel – Güney ikilisinin
 Birincilik Bedel – Güney ikilisinin

Birincilik Bedel – Güney ikilisinin

KKOK direktörlüğünde, Kyrenia Off-Road Tim organizatörlüğünde düzenlenen “Cyprus Off Road Attack” yarışmasının ilki dün gerçekleştirildi

A+A-

Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü (KKOK) direktörlüğünde ve Kyrenia Off-Road Tim organizatörlüğünde gerçekleştirilen “Cyprus Off Road Attack” yarışmasının birincisi dün tamamlandı. Yarışmada Niyazi Bedel ve Hasan Güney ikilisi birinciliği elde etti.

2014 yılında düzenlenen Afrodisia Rally-Raid organizasyonu ile aynı formatta olan ve 25 aracın kayıt yaptırdığı organizasyonun seremonik startı Cumartesi günü Lefkoşa Dereboyu’nda verildi. Dün sabah başlayan ve akşam tamamlanan yarışta 18 araç Ralli kategorisinde, 7 araç Raid kategorisinde mücadele etti.

Ödüller Kordonboyu’nda verildi
Yarışmacılar gidecekleri yolları bilmeden start alanında aldıkları yol notlarıyla güzergahları öğrendikleri yarışta birinciliği Niyazi Bedel ve Hasan Güney ikilisi elde etti. Yarışmada ikinciliği Murat Koydu – Ramadan Kıral ve üçüncülüğü Zühtü Cumalıgil – Günay Özmenek ikilisi elde etti. Raid kategorisinde ise birinci sırayı Cem Aytaç – Bereket Bereketligil, ikinci sırayı Murat Bahadır – Gökmen Güneş ve üçüncü sırayı İsmail Kırmızı – Uğur Cabbaroğlu ikilisi kazandı. T2 kategorisini Zafer Altıntaş – Ömer Topçu ikilisi kazandı. Yarış sonrasında Girne Kordonboyu’nda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren isimlerek ödüllerini KKOK başkanı Zeki Topçu takdim etti.

Bu haber toplam 1082 defa okunmuştur