1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Birinci Lig’in sorunları konuşuldu
Birinci Lig’in sorunları konuşuldu

Birinci Lig’in sorunları konuşuldu

Antrenörler Derneği’nin K-Pet liglerinde görev yapan teknik adamlarla gerçekleştirdiği sohbet toplantıları sürüyor

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği’nin yönetim kurulu tarafından alınan kararlar doğrultusunda K-Pet ligleri antrenörleri ile gerçekleştirdiği sohbet toplantıları devam ediyor. Bu bağlamda daha önce Süper Lig Teknik Direktörleri ile gerçekleştirilen toplantıların ikincisi Birinci Lig antrenörleri ile yapıldı.

7 kulüp katıldı
Dernek başkanı Süleyman Göktaş ve yönetim kurulunun hazır bulunduğu toplantıya Türk Ocağı, Binatlı, Değirmenlik, Göçmenköy, Hamitköy, Görneç, Gençlik Gücü olmak üzere 7 kulübün teknik direktör ve antrenörleri katılırken, Esentepe, Denizli, Düzkaya, Dumlupınar, Yalova, Akıncılar, Geçitkale teknik direktör ve antrenörleri katılmadı.

Sıkıntılar anlatıldı
Sohbet toplantısında tek tek söz alan teknik direktör ve antrenörler yapmış oldukları açıklamalarda genel olarak hakem hatalarının ön plana çıktığı çıkan konulara değindi. Toplantıda konuşulan diğer ana başlıklar ise teknik adamların birbirlerine karşı daha sevecen ve centilmence davranması, teknik adamlar ile hakemlerin yer alacağı bir sohbet toplantısını yapılması, Süper Lig’e verilen hakemler kalitesinde hakemlerin Birinci Lig’e de verilmesi, gündüz antrenman yapma konusunda ciddi sıkıntıların olması, Birinci Lig maçlarını kamera çekimi olmadığından dolayı sporcuların motivasyonu düşürürken, hakem hatalarının da ön plana çıkmadığı, soyun odalarını çok yetersiz kaldığı, ayın antrenörü seçilerek onurlandırılmak, Federasyonun her yıl 5 hakemi seminere gönderdiği ve aynı uygulamayı antrenörler içinde yapması konularına parmak basıldı.

Sıradaki toplantı İkinci Lig antrenörleri ile
Antrenörler Derneği ikinci kez gerçekleştirilen sohbet toplantısında dernek yönetimi tüm teknik adamların yapmış oldukları açıklamaları not aldı. Antrenörler Derneği üçüncü sohbet toplantısını K-Pet İkinci Lig’de görev yapan teknik adamlar ve antrenörler ile ilerleyen haftalarda yapacağını açıkladı.

Bu haber toplam 1350 defa okunmuştur