1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Birinci Lig’in Kralları
Birinci Lig’in Kralları

Birinci Lig’in Kralları

Beyaz Grup’ta Bekir Yıldız, Kırmızı Grup’ta ise İrfan Boşnak Gol kralı oldu

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Birinci Lig’de hem Beyaz, hem de Kırmızı Grup’un tamamlanmasıyla Gol kralları da belli oldu. Kırmızı Grup’ta 16 gol kaydeden Akovalı golcü İrfan Boşnak, Beyaz Grup’ta ise Ozanköy’ün şampiyonluğuna önemli katkı sağlayan ve bu sezon gol kaydeden Bekir Yıldız oldu. K-Pet Süper Lig’de bitime kısa bir süre kala Yenicamili yabancı golcü John Ebuka Okoye ile Türk Ocağı’nın tecrübeli oyuncusu Ertaç Taşkıran arasında Gol krallığı çekişmesi devam ediyor.

BEKİR YILDIZ ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK MİMARI OLDU

2016-2017 sezonunda Beyaz Grup’u şampiyon olarak kapatan ve gelecek sezon Süper Lig’de mücadele edecek olan Ozanköy, şampiyon olmanın tadını çıkarıyor. Gelen şampiyonluğun en büyük mimarı Bekir Yıldız’ın olması da dikkat çekti. Takımının sezon boyunca attığı toplam 43 golün 18’inde Bekir Yıldız imzası varken, golcü oyuncu şampiyonluğa da önemli katkıda bulundu. Bekir Yıldız, sezon sonunda şampiyon olmanın yanı sıra gol krallığı sevincini de yaşadı.

KIRMIZI GRUP’TA İRFAN BOŞNAK İMZASI

K-Pet Birinci Lig Kırmızı Grup’a bakıldığı zaman, sezon sonunda mutlu sona ulaşan takımın Merit Alsancak Yeşilova, Gol krallığı sevinci yaşayan oyuncunun da Akova’nın golcüsü İrfan Boşnak olduğu gözlemlendi. Tecrübeli oyuncu Boşnak, bu sezon çıktığı 18 lig maçında 16 gol kaydederek, sezon sonunda bu sevinci yaşayan oyuncu oldu. İrfan, takımının sezon boyunca takımının kaydettiği 41 golün 16’sına imzasını atmayı başardı.

SÜPER LİG’DE YARIŞ JOHN VE ERTAÇ ARASINDA

K-Pet Süper Lig’de bitime kısa bir süre kala gol krallığı yarışı da tüm hızıyla sürüyor. Geride kalan 25 hafta sonrasında 30 gol kaydederek ilk sırada Yenicami’nin yabancı oyuncusu John Ebuka Okeye bulunuyor. Onu takip eden Türk Ocağı’nın tecrübeli oyuncusu Ertaç Taşkıran ise 29 golle ikinci sırada bulunuyor. İki oyuncu da, sezon sonunda gol krallığı unvanını almak için büyük çaba sarf ediyor.

GENÇ GOLCÜLER GÖZ DOLDURUYOR

A2 Birinci Lig’de de sezonun tamamlanmasıyla Kırmızı Grup’ta ilk sırayı Merit Alsancak Yeşilova oyuncusu Mejdi Direniş aldı. Mejdi, takımının kaydettiği 43 golün 21’ine adını yazdırmayı başardı. Beyaz Grup’a bakıldığı zaman, Gönyeli’nin genç golcüsü Şenol Palaz oldu. Şenol, sezon boyunca 31 gol attı. A2 Süper Lig’de ise, bitime kısa süre kala bir yandan şampiyonluk mücadelesi, bir yandan da Gol krallığı yarışı devam ediyor. Gol krallığı yarışında Yenicami’li Ahmet Sivri rahat bir görüntü çiziyor. 48 gol atan genç oyuncu, en yakın rakibini 7 gol geçiyor. A2 Ligleri’nde golcü oyuncuların A takımlar bazına bakıldığı zaman daha çok gol atması da dikkat çekti.     

 

Bu haber toplam 3242 defa okunmuştur
Etiketler :
Adres Kıbrıs 310 Sayısı

Adres Kıbrıs 310 Sayısı