1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Birinci Lig’de zor mücadele
Birinci Lig’de zor mücadele

Birinci Lig’de zor mücadele

Birinci Lig’in 7’nci haftasında Denizli kendi sahasında Binatlı’yı ağırlayacak

A+A-

Recep Özkamalı

K-Pet Birinci Lig’in 7’nci hafta mücadelesinde Denizli ile Binatlı karşı karşıya gelecek. Her iki takım bu önemli maç için hazırlıklarını sürdürüyor. Denizli Teknik Direktörü Tuncay Sarıyer sakatlıkları bulunan oyuncuların çokluğu sebebi ile bu maça sıkıntılı hazırlanmalarına karşın galibiyet hedefliyor. Sakatlık nedeni ile 6 futbolcunun forma giymesinin zor olduğu Binatlı’da Teknik Direktör Mehmet Solkanat, futbol oynadığı ve birçok dostunun bulunduğu Denizli karşısında kariyerinde ilk kez teknik adam olarak görev yapacak.

Sarıyer: “Sıkıntılıyız ama kazanmak istiyoruz”
Lige iyi bir başlangıç yapan Denizli’nin peşini talihsizlikler bırakmıyor. Cumartesi kendi evinde Binatlı’yı konuk edecek olan mavi-beyazlılar kadro kurmakta güçlük çekiyor. Sakatlığı bulunan Ferit, Salih ve Mahmut’un yanı sıra dizinde sorun olan genç yetenek Yılmaz’ın da durumunun netlik kazanmaması, ayrıca Hasan ve Eren’in de cezalı oluşu Tuncay Sarıyer’i kara kara düşündürüyor. Bu haftaki rakipleri Binatlı takımının form grafiğinin üst düzeyde olması bu sıkıntıyı daha da artırıyor. Gazetemize açıklamalarda bulunan Denizli teknik direktörü Tuncay Sarıyer, “Sonuçta sahaya onbir kişi çıkacağız. Sahaya genç takımdan takviyeli olarak çıkacak olsak da eksik oyuncuların yerine oynayacak olanların ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum” dedi. Sarıyer konuşmasına ilaveten “Bu mazaretlerin arkasına sığınacak değiliz. Biz Denizli’yiz, her koşulda başarılı olacak inanca sahibiz ve her türlü olumsuzluğa rağmen sahaya kazanmak için çıkıyoruz” açıklamasını yaptı.

Solkanat: “Tarifi zor duygular içerisindeyim, dostluk kazansın”
Binatlı’nın başarılı teknik sorumlusu Mehmet Solkanat kariyerinde ilk kez Denizli’ye karşı mücadele edeceğini ifade etti. Denizli’de futbol oynadığını anımsatan tecrübeli hoca “Bu camiada sayısız dostum var ve bu takıma her zaman saygı duymuşumdur. Bu yüzden tarifi zor duygular içerisindeyim” diye açıklamalarda bulundu. Maçla ilgili de konuşan Mehmet Solkanat, bu yıl bir kez izleme fırsatı bulduğu Denizli’nin genç, dinamik ve koşan bir takım olduğunu söyledi. Denizli sahasının zemininin pas yapmaya pek müsait olmadığını, Binatlı takımının ise pas yapan bir ekip olduğunu, Güzelyurt Zafer Stadı’nın zemininin buna müsait olduğunu, bu yüzden Denizli maçında değişik bir taktikle oynamaya çalışacaklarını ifade etti. Sakatlık nedeniyle altı futbolcusundan mahrum olduğunu ekleyen Mehmet Solkanat “Sahada futbol adına güzel şeyler olsun ve dostluk kazansın” diyerek sözlerini tamamladı.

Bu haber toplam 1335 defa okunmuştur