1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BİRİNCİ LİG’DE HAFTAYA BAKIŞ...
BİRİNCİ LİG’DE HAFTAYA BAKIŞ...

BİRİNCİ LİG’DE HAFTAYA BAKIŞ...

Değirmenlik avantajlı

A+A-

K-Pet Birinci Lig’de ikinci sırada bulunan Değirmenlik kendi sahasında Göçmenköy’ü 3-1’lik skorla mağlup etti. Ligde şampiyonluğu daha önce kesinleşen Türk Ocağı’nın deplasmanda Binatlı ile golsüz berabere kalmasının ardından Değirmenlik rakibi ile arasındaki puan farkını 5’e çıkardı ve ligin tamamlanmasına iki hafta kala Süper Lig’e direk yükselecek ikinci takım olma avantajını arttırdı.

Haftanın beraberlikle biten karşılaşmalarından bir tanesi Yalova ile G.Gücü arasında oynandı. Bu sonucun ardından Yalova Play-off oynamayı garantilerken G.Gücü’nün aldığı tek puan Akıncılar’ın İkinci Lig’e matematiksel olarak düşmesini kesinleştirdi. Hamitköy bu hafta da çıkışını devam ettirdi. Kendi evinde Esentepe’yi tek golle yenen Hamitköy son 5 maçında 13’üncü puanını alarak Play off oynama yolunda avantajlı konuma geçti. Ligde bu hafta Düzkaya haftalar sonra galibiyetle tanıştı. Denizli’yi 2-0 ile geçen Düzkaya son olarak 18’inci haftada galip gelmişti. Görneç ile Dumlupınar arasındaki mücadele 1-1 berabere tamamlanırken Geçitkale ile Akıncılar arasında oynanan mücadele gol yağmuru şeklinde tamamlandı ve 8-6’lık skorla Geçitkale ligdeki ilk galibiyetini aldı.

(18-19 Nisan: Göçmenköy – Hamitköy, Türk Ocağı – Yalova, Binatlı – Değirmenlik, Esentepe – Geçitkale, Akıncılar – Düzkaya, Dumlupınar – G.Gücü, Denizli – Görneç)

Bu haber toplam 1187 defa okunmuştur