1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BİRİNCİ LİG’DE HAFTAYA BAKIŞ...
BİRİNCİ LİG’DE HAFTAYA BAKIŞ...

BİRİNCİ LİG’DE HAFTAYA BAKIŞ...

Şampiyon kupasını aldı

A+A-

 

K-Pet Birinci Lig’de önceki hafta şampiyonluğunu ilan eden Türk Ocağı, ligde bu hafta oynadığı ve 2-0’lık skorla kazandığı Gençlik Gücü karşılaşmasının ardından düzenlenen törenle şampiyonluk kupasını aldı.

Lig ikincisi Değirmenlik konuk olduğu Esentepe deplasmanında 0-0 berabere kalarak haftayı puan kaybı ile kapadı. Buna karşılık Değirmenlik Play-off oynayacak 4 takımdan bir tanesi olmayı garantiledi. Haftanın farklı galibiyetlerinden bir tanesine Binatlı imza attı. Göçmenköy deplasmanına konuk olan Binatlı rakibini 5-1’lik skorla geçerek haftayı 3’üncü sırada tamamladı ve Değirmenlik ile arasındaki puan farkını 3’e düşürdü. Son haftaların çıkışta takımı Yalova haftayı puan kaybı ile noktaladı. Yalova kendi evinde Görneç ile golsüz berabere kaldı. Akıncılar deplasmanında 4-0’lık skorla galip gelen Hamitköy haftayı Play off potası içerisinde 6’ncı sırada tamamladı. Kendi evinde Düzkaya’yı 2-1’lik skorla geçen Dumlupınar Play out dışında kalma şansını devam ettirdi. Haftanın en farklı galibiyetini ligin son sırasındaki Geçitkale’yi 6-0 ile geçen Denizli elde etti.

(12 Nisan Pazar: Hamitköy-Esentepe, Görneç-Dumlupınar, Geçitkale-Akıncılar, Düzkaya-Denizli, Binatlı-Türk Ocağı, Gençlik Gücü-Yalova, Değirmenlik-Göçmenköy.)

Bu haber toplam 1086 defa okunmuştur