1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BİRİNCİ LİG’DE HAFTAYA BAKIŞ...
BİRİNCİ LİG’DE HAFTAYA BAKIŞ...

BİRİNCİ LİG’DE HAFTAYA BAKIŞ...

Ve Ocak Süper Lig’de...

A+A-

K-Pet Birinci Lig’den Süper Lig’e yükselecek iki takımdan bir tanesi Türk Ocağı oldu. Ligin tamamlanmasına 5 hafta kala Görneç’i 3-0 yenerek Süper Lig’e terfi etmeyi başaran Türk Ocağı, iki sezonluk hasreti sonlandırdı.

Lig ikincisi Değirmenlik konuk olduğu Denizli deplasmanından 1-1’lik eşitlikle döndü. Bu sonucun ardından Değirmenlik son 3 maçta 3’üncü beraberliğini aldı. Esentepe ile Göçmenköy’ün golsüz berabere kaldığı haftada Binatlı deplasmanda Akıncılar’ı 5-0’lık skorla yenerek rakibinin ligde kalma umutlarını azalttı. Haftanın en farklı galibiyetini Yalova elde etti. Ligin son sırasında yer alan Geçitkale’yi 9-0’lık skorla yenen Yalova, rakibini İkinci Lig’e uğurladı. G.Gücü’nün çıkışı bu hafta da devam etti. Kendi evinde Düzkaya’yı 2-0 yenen G.Gücü Play out dışına çıkma şansını arttırdı. Haftanın önemli galibiyetlerinden bir tanesini Hamitköy elde etti. Dumlupınar deplasmanına konuk olan Hamitköy rakibini 3-0’lık skorla yenerek Play-out dışında kalma adına önemli bir 3 puan aldı.

(21 Mart Cumartesi: Düzkaya – Yalova, Binatlı – Esentepe, Değirmenlik – Akıncılar. 22 Mart Pazar: Hamitköy – Denizli, Göçmenköy – Türk Ocağı, Görneç – G.Gücü, Geçitkale – Dumlupınar)

Bu haber toplam 1498 defa okunmuştur