1. HABERLER

  2. SPOR

  3. BİRİNCİ LİG’DE HAFTAYA BAKIŞ...
BİRİNCİ LİG’DE HAFTAYA BAKIŞ...

BİRİNCİ LİG’DE HAFTAYA BAKIŞ...

Ocak Süper Lig’e göz kırptı

A+A-

 

K-Pet Birinci Lig’in 19’uncu hafta karşılaşmaları sonunda lider Türk Ocağı en yakın takipçisi Değirmenlik ile arasındaki puan farkını 10’a çıkardı.
Türk Ocağı konuk ettiği Düzkaya’yı 3-1’lik skorla geçerken, ikinci sıradaki Değirmenlik hafta arası kupada farklı mağlup olduğu Yalova ile 1-1 berabere kalarak haftayı puan kaybı ile kapadı. Haftaya üçüncü sırada giren Göçmenköy deplasmanda Denizli’ye tek golle mağlup oldu. En son ikinci devrenin ilk maçında galibiyet elde eden Akıncılar, ikinci devredeki ikinci galibiyetini bu hafta elde etti. Esentepe’yi konuk eden Akıncılar rakibini 2-0 yenerek alt sıradan kurtulma adına önemli bir 3 puan aldı. haftanın farklı galibiyetlerinden bir tanesini Dumlupınar elde etti. Binatlı’yı 5-1 ile geçen Dumlupınar haftayı 9’uncu sırada tamamladı. Gençlik Gücü konuk ettiği Hamitköy’ü 2-1 ile geçerek Play out potasından çıkma umudunu matematiksel olark devam ettirdi. Haftanın en farklı galibiyetini ise Görneç elde etti. Kendi sahasında ligin son sıra takımı Geçitkale’yi 8-0 ile geçen Görneç Play-out dışına çıkma şansını sürdürdü.

(7 Mart Cumartesi: Binatlı – Denizli, Göçmenköy – Akıncılar, Değirmenlik – Dumlupınar, Geçitkale – Gençlik Gücü. 8 Mart Pazar: Esentepe – T.Ocağı, Hamitköy – Yalova, Düzkaya – Görneç)

Bu haber toplam 1275 defa okunmuştur