1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Biri Cerrahi’de, biri Ortopedi Servisi’nde
Biri Cerrahi’de, biri Ortopedi Servisi’nde

Biri Cerrahi’de, biri Ortopedi Servisi’nde

Ülkede peş peşe yaşanan trafik kazalarında yaralanan Fahriye Ozan ve Mustafa Ürcan’ın tedavileri devam ediyor…

A+A-

OTOPSİ VE CENAZE BUGÜN… Lefkoşa-Güzelyurt anayolunda meydana gelen trafik kazasında yaşamını kaybeden Devrim-Seda Suat Yılmaz çiftinin otopsileri bugün gerçekleşecek. Çiftin ikindi namazı sonrası Güzelyurt’ta defnedileceği öğrenildi. 

Devim DEMİR

Devrim ve Seda Suat Yılmaz çiftinin hayatını kaybettiği ölümlü trafik kazasında yaralı olarak kurtulan Mustafa Ürcan’ın tedavisi Lefkoşa Devlet Hastanesi Cerrahi bölümünde devam ediyor.

Öte yandan, önceki gün Turunçlu kavşağında korkutan kazada askeri kamyonla çarpışan salon araçta yolcu olarak bulunan 63 yaşındaki Fahriye Ozan’ın tedavisi ise kırıkları nedeniyle ortopedi servisinde sürüyor.

Hayati tehlikeleri yok 

Lefkoşa Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Adil Özyılkan, yaralıların son durumları ile ilgili YENDÜZEN’e bilgi verdi.

Özyılkan, her iki kazada yaralanan Ürcan ve Ozan’ın hayati tehiliklerinin olmadığı tedavilerinin Cerrahi ve Ortopedi Servisinde devam ettiğini kaydetti.

Yılmaz çiftinin otopsileri bugün

Lefkoşa-Güzelyurt anayolunda Mustafa Ürcan’ın yaralandığı, Polis memuru Devrim ve eşi Seda Suat Yılmaz’ın hayatını kaybettiği korkunç kazada Yılmaz çiftinin otopsileri bugün gerçekleşecek.

Adli Tıp Uzmanı Doktor İdris Deniz’in eğitim nedeniyle yurt dışında olmasından ötürü otopsinin bugün yapılacağı öğrenildi.

Bugün ikindi namazından sonra defnedilecekler

Ülkeyi yasa boğan kazada hayatını kaybeden çiftin bugün gerçekleşecek olan otopsi sonrasında, son yolculuklarına uğurlanacakları öğrenildi. Yılmaz çifti, bugün ikindi namazı sonrası Güzelyurt’ta defnedilecek.

 

 

 

Bu haber toplam 3961 defa okunmuştur
İlgili Haberler