1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Birbirinden zorlu maçlar
Birbirinden zorlu maçlar

Birbirinden zorlu maçlar

K-Pet Süper Lig’de 7. hafta karşılaşmaları bugün oynanacak maçlarla başlıyor

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig’de 7. hafta karşılaşmaları bugün oynanacak maçlarla başlıyor. Ligin şekillenmeye başladığı haftalarda birbirinden önemli karşılaşmalar heyecan yaratacak.  Kritik karşılaşmaların oynanacağı haftada lider Yenicami, ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Cihangirdeplasmanına gidecek. Liderin en yakın takipçisi Küçük Kaymaklı ise derbi maçında Çetinkaya’nın konuğu olacak. Sezonun flaş ekibi Mormenekşe zorlu Serdarlı deplasmanında puan arayacak.

Ligde bugün Bostancı Bağcıl – Mağusa Türk Gücü, Doğan Türk Birliği – Gençler Birliği, Serdarlı  - Mormenekşe ve Çetinkaya -  Küçük Kaymaklı karşılaşmaları oynanacak. Yarın ise Cihangir – Yenicami, Lefke – Yeniboğaziçi ve Lapta – Gönyeli  takımları karşı karşıya gelecek.

İstikrar arıyorlar: B.Bağcıl – Mağusa TG
Ligde bugün oynanacak önemli maçta Bostancı Bağcıl ile Mağusa Türk Gücü karşı karşıya gelecek. Ligde geçen hafta Yeniboğaziçi’ne 1-0 mağlup olarak iyice düşüşe geçen Bostancı Bağcıl, rakibini mağlup edip alt sıralardan kurtulma peşinde. Geçen hafta kendi evinde ligin alt sıralarındaki ekiplerden Çetinkaya ile 1-1 berabere kalarak puan kaybeden Mağusa Türk Gücü de formsuz rakibini mağlup etmek istiyor. Bostancı Yakup Özorun Stadı’ndaki karşılaşmayı Mehmet Malek yönetecek.

Girne’de zor maç: Doğan TB – G.Birliği
Ligde bugün oynanacak zorlu karşılaşmada Doğan Türk Birliği ile Gençler Birliği takımları karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Yenicami deplasmanında 9 kişi kalan ve sahadan 3-1 mağlup ayrılan Doğan Türk Birliği eksiklere rağmen Gençler Birliği’ni yenip zirve takibini sürdürme niyetinde. Geçen hafta kendi evinde Lefke’ye 2-0 yenilerek yara alan Gençler Birliği de zorlu Girne deplasmanından en az 1 puan alıp avantajlı dönmek istiyor. Girne 20 Temmuz Stadı’ndaki karşılaşmayı Fehim Dayı yönetecek.

Çatoz’da puan avı: Serdarlı - Mormenekşe
K-Pet Süper Lig’de bugün oynanacak kritik karşılaşmada Serdarlı ile Mormenekşe takımları karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Küçük Kaymaklı deplasmanından 1-0 mağlup ayrılan Serdarlı takımı kendi evinde ligin güçlü ekibi Mormenekşe’yi mağlup etme düşüncesinde. Geçen hafta Lapta’yı 3-1’le geçerek zirve takibini sürdüren Mormenekşe’de hedef zorlu deplasmandan yenilmeden ayrılmak olacak. Serdarlı 14 Ağustos Stadı’ndaki kritik karşılaşmada Kerem Eran düdük çalacak.

Galibiyet peşindeler: Çetinkaya – K.Kaymaklı
Ligde bugün oynanacak karşılaşmada Kıbrıs Türk sporunun iki efsane takımı Çetinkaya ile Küçük Kaymaklı karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Mağusa Türk Gücü deplasmanından 1-1’lik eşitlikle dönen Çetinkaya, zor günler geçirdiği dönemde Kaymaklı’yı mağlup edip moral bulmak istiyor. Geçen hafta Serdarlı karşısında ecel terleri döken ancak sahadan 1-0 galip ayrılan Kaymaklı’da hedef mutlak galibiyet. Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmada Utku Hamamcıoğlu görev yapacak.


Zorlu deplasman: Cihangir - Yenicami
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak önemli karşılaşmada Cihangir ile Yenicami takımları karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Gönyeli deplasmanından 2-2’lik eşitlikle ayrılan ve puan kaybeden Cihangir’de hedef güçlü rakibi karşısında puan veya puanlar almak olacak. Geçen hafta zorlu Doğan Türk Birliği karşılaşmasından da 3-1 galip ayrılarak zirvede yalnız kalan Yenicami de şampiyonluk yolunda yara almamak istiyor. Cihangir Stadı’ndaki karşılaşmada Osman Özpaşa düdük çalacak.

Puan mücadelesi: Lefke – Y.Boğaziçi
K-Pet Süper Lig’de yarın oynanacak karşılaşmada Lefke ile Yeniboğaziçi takımları karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Bostancı Bağcıl’ı da 1-0’la geçerek yenilgisizliğini sürdüren Yeniboğaziçi, zorlu maçtan da yenilmeden ayrılmak istiyor. Geçen hafta Gençler Birliği deplasmanından 2-0 galip ayrılan ve 2 haftalık aradan sonra galip gelen Lefke de rakibine ilk yenilgisini tattırma peşinde olacak. Güzelyurt Zafer Stadı’ndaki karşılaşmada Timur Ercan Bodi görev alacak.

Çıkış peşindeler: Lapta - Gönyeli
Ligde yarın oynanacak önemli karşılaşmada Lapta ile Gönyeli takımları karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Mormenekşe karşısında 3-1 mağlup olarak ligin son sırasına gerileyen Lapta’da hedef bu zorlu karşılaşmdan galip ayrılarak ilk 3 puanını almak. Geçen hafta kendi evinde Cihangir ile 2-2 berabere kalan Gönyeli de alt sıralardaki rakibini mağlup edip yukarıya doğru tırmanışa geçme niyetinde. Lapta Şehit Şevket Kadir Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmada Serdar Bilgimer düdük çalacak.

Bu haber toplam 1369 defa okunmuştur