1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Bir yürüyüş, bir kahve…
Bir yürüyüş, bir kahve…

Bir yürüyüş, bir kahve…

Bir yürüyüş, bir kahve…

A+A-


Tayfun Çağra

Lapta Yürüyüş Yolu…
Lapta’ya ulaşan ana yolun alt tarafında, deniz boyunca kilometrelerce uzanan bir yürüyüş yolu var.
Bu yürüyüş yolu duyulduğunda “Ne olacak ki! Herhalde birkaç yüz metrelik bir düzenlemedir” denir ama oraya gidildiğinde aslında ‘harika’ denebilecek bir yürüyüş, oksijen ve rahatlama yolu olduğu görülebilir.
Lapta Belediyesi Avrupa Birliği finansmanıyla gerçekleştirmiş yolu… Aslında henüz bitmedi. Çünkü denizin içine kadar verilmiş bireysel yerleşim izinleri nedeniyle yürüyüş yolu bazı noktalarda kesintiye uğruyor. Deniz içindeki! mal sahipleriyle bir şekilde uzlaşı aranıyor.
Bu soruna rağmen Lapta Yürüyüş Yolu gidilmesi, görülmesi, yürünmesi gereken bir yer.

THE WALKİNG WAY CAFE

Ve oradan adını alan bir Cafe… Yürüdünüz, yoruldunuz… Soluklanmak veya akşamları güneşin batışını oradan izlemek istediniz. İşte konaklamak için uygun yer.
Zihni Zengi ve oğlu Mustafa birlikte işletiyorlar. Soğuk, sıcak içecekleri bulabileceğiniz hatta sabah kahvaltınızı da yapabileceğiniz bir yer…
Sabahleyin saat 07.00 gibi açılan ve akşamları da artık yürüyüşçülerin ve bir şeyler içmek isteyenlerin durumuna göre kapanan Cafe, yürüyüş yoluna başka bir anlam daha kattı. Dibinizdeki denizin kokusu ve denizden esen rüzgarın ferahlığı çok güzel dakikalar sunuyor size…
İşletmeci Zengi’lerin de candan yaklaşımları, dostça sohbetleri farklı bir gün, sabah veya akşam yaşamanızı sağlayabilir.

Bu haber toplam 1810 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 173. Sayısı

Adres Kıbrıs 173. Sayısı