1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Bir tarafta ‘TEMEL ATMA TÖREN’, bir tarafta ‘RÜŞVET İDDİALARI’!
Bir tarafta ‘TEMEL ATMA TÖREN’, bir tarafta ‘RÜŞVET İDDİALARI’!

Bir tarafta ‘TEMEL ATMA TÖREN’, bir tarafta ‘RÜŞVET İDDİALARI’!

Gürcafer:“Sessiz kalmam için rüşvet teklifinde bulunuldu”

A+A-

‘Hükümet yetkilileri’ tartışmalı ihale süreci devam eden Güzelyurt Hastanesi’nin TEMEL ATMA TÖRENİ’ni gerçekleştirirken, ‘RÜŞVET’ iddiaları da derinleşti

İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer, Kanal Sim’e konuşarak, devlet yetkilileri tarafından kendisine rüşvet teklifinde bulunulduğunu öne sürdü.

Güzelyurt Hastanesi ihale süreci ile ilgili tartışmalar devam ederken, Kanal Sim’de yayınlanan Öğlen Postası Programı’na konuk olan Gürcafer, bugüne kadar yaşanılan süreci anlattı.

“Sessiz kalmam için rüşvet teklif edildi, Mali Polise de, Meclis’e de bildireceğim”

Program sırasında çarpıcı bir iddiada bulunan Gürcafer, Güzelyurt Hastanesi ihale süreci için sessiz kalması şartı ile kendisine rüşvet teklif edildiğini belirtti. Gürcafer konuyu hem Mali Polise hem de Meclis Araştırma Komitesi’ne bildireceğini söyledi.

Meyil Adakul Elektrikçi’nin soruları yanıtlayan Gürcaefr, “Konuyu Mali polise ve Meclis Araştırma Komitesi'ne aktaracağım... Daha fazla detay vermek istemem” dedi.

“Peki devlet yetkilileri mi size teklif etti” sorusunu ‘Evet’le yanıtlarken, ‘Bakan düzeyinde mi’ sorusunu yanıtsız bıraktı.

 

 

Bu haber toplam 2827 defa okunmuştur
İlgili Haberler