1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Bir kitap karşılığında: Moğollar
Bir kitap karşılığında: Moğollar

Bir kitap karşılığında: Moğollar

Efsane Grup Moğollar, Cahit Berkay ve Emrah Karaca 17 Haziran’da Girne’de

A+A-


Anadolu rock müziğinin ünlü gruplarından Moğollar Cahit Berkay ve Emrah Karaca, 17 Haziran 2015 Çarşamba Girne Antik Liman Kordonboyu’nda Girne Belediyesi’nin davetlisi olarak konser vermeye hazırlanıyor. Dünyaca ünlü piyansit, besteci Fazıl Say ve Serenad Bağcan’ın muhteşem konseriyle başlayan Girne Belediyesi 5. Kültür Sanat Günleri kapsamında Girne’de konser vermeye hazırlanan efsane grup konserde, Türk müzik tarihinin unutulmaz isimleri Cem Karaca ve Barış Manço’nun şarkılarını da seslendirecek.
Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca’nın da solist olarak yer aldığı grup, eski ve yeni şarkılarından oluşan güzel bir repertuarla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Grubun daha önce yaptığı “Selvi Boylum Al Yazmalım, Ağrı Dağı Efsanesi” gibi bir çok filmin müziklerinin de çalınacağı bu muhteşem konserde Girne’de nostalji rüzgarları esecek.

Konsere kitapla gel, saklama bağışla!

Girne Belediyesi’nden verilen bilgide, ücretsiz ve halka açık olarak gerçekleştirilecek olan Moğollar konserinin bir dayanışma konseri olacağı, “Bir kitap da senden, konsere kitapla gel, saklama bağışla” sloganıyla konsere gelenlerden bilet yerine yanlarında kitapla gelerek bağışta bulunmaları istendi.

“Bir dayanışma konseri olmasını istiyoruz”

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, 5. Girne Kültür Sanat Günleri’nde Fazıl Say ve Serenad Bağcan’ın konserinin büyük  beğeniyle karşılanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, şimdi de Moğollar gibi efsane bir grubla halkı buluşturacak olmaktan duyduğu heyecanı dile getirdi.
Güngördü, ‘kitabını al konsere gel’ diyerek bir dayanışma konseri gerçekleştireceklerine dikkat çekti. Güngördü, “Parasız olarak gerçekleştireceğimiz konserimizde bilet olarak konsere gelen gönüllü arkadaşlarımızdan kitap alacağız. Topladığımız bu kitapları da kitabı olmayanlara bağışlayacağız” dedi.

Bu haber toplam 1512 defa okunmuştur