1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Bir kadını ‘gözetlediği’ iddiasıyla tutuklandı
Bir kadını ‘gözetlediği’ iddiasıyla tutuklandı

Bir kadını ‘gözetlediği’ iddiasıyla tutuklandı

İsminin baş harfleri V.Ç olan bir kişi, Sakarya sokak üzerindeki apartmanda yatak odasında şortlu vaziyette yatıp, televizyon izleyen bir kadını ‘gözetlediği’ iddiasıyla tutuklandı.

A+A-

Ayşe GÜLER

 

Girne’de önceki akşam akıllara durgun veren bir olay yaşandı.
İsminin baş harfleri V.Ç olan bir kişi, Sakarya sokak üzerindeki apartmanda yatak odasında şortlu vaziyette yatıp, televizyon izleyen bir kadını ‘gözetlediği’ iddiasıyla tutuklandı.
Kadının erkek arkadaşı M.M.M.A tarafından fark edilen olay sonrasında kavga çıktı, arbede sırasında zanlı M.M.M.A’nın iki dişini de kırdı.
‘Vahim zarar’ ve ‘hayasızlık’ suçlamasıyla Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı, aleyhindeki suçlamaları kabul etmedi.
Mahkeme, zanlının suçla bağlantılı olabileceğine dair ilk nazarda yeterli şahadetin bulunduğuna işaret ederek, 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Polis memuru şahadet verdi…

Girne Kaza Mahkemesi Yargıcı huzurunda görüşülen duruşmada İddia Makamı Başsavcılık adına Savcı Emine Taşkın, Adli Şube’de görevli polis memurunu tanık olarak dinletti.
Polis memuru mahkemede yeminli şahadet vererek, olayla ilgili bulguları aktardı.

İki dişini kırdı…

Polis memuru zanlının önceki gün saat 23.00 raddelerinde Girne’de Sakarya sokak üzerindeki apartman dairesinin ikametgahının yatak odasında şortlu vaziyette yatıp televizyon izleyen bir kadının yatak odasının cam penceresinden gözetlediği sırada erkek arkadaşı M.M.M.A  tarafından fark edildiğini söyledi.
Bu sırada zanlı V.Ç’nin  polise şikayet edileceği hususunda uyarılması üzerine M.M.M.A’nın ağzına yumruk vurup ön iki dişini kırdığını kaydeden polis memuru, olayın ardından zanlının suçüstü hali tutuklandığını ifade etti.

Polis memuru, olayla ilgili tahkikatın henüz yeni başladığına işaret ederek, bölgede kapalı bir dükkanın tespit edildiğini, söz konusu dükkanın kameraların çalışıp, çalışmadığının kontrol edileceğini bu nedenle de iki gün süreyle polis tutuklu kalmasını talep etti.

Zanlı suçlamaları kabul etmedi…

Mahkemede söz alan zanlı, aleyhindeki suçlamaları kabul etmedi.
Mahkemede aktarılan olgular ışığında Yargıç da zanlının 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

 

Bu haber toplam 2542 defa okunmuştur
Etiketler : , ,