1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. “Bir hanımefendi her yetki elindeymiş gibi konuşuyor”
“Bir hanımefendi her yetki elindeymiş gibi konuşuyor”

“Bir hanımefendi her yetki elindeymiş gibi konuşuyor”

Eroğlu, Cumhurbaşkanı adaylarının, sanki hükümet başkanı seçiliyormuş gibi vaatlerde bulunduklarına işaret ederek, “Çiçeği burnunda milletvekili olan bir hanımefendi, partisinin hükümette olduğunu unutarak bütün bakanların yetkilerini toplamış gibi konuşt

A+A-

Eroğlu’nun seçim bürosundan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı önceki gün sırasıyla Güneşköy, Aydınköy ve Lefke’yi ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Eroğlu bölge sakinlerinin sorunlarını dinledi ve Kıbrıs konusuyla ilgili vatandaşlara bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı adaylarının, sanki hükümet başkanı seçiliyormuş gibi vaatlerde bulunduklarına işaret eden Eroğlu, “Çiçeği burnunda milletvekili olan bir hanımefendi, partisinin hükümette olduğunu unutarak bütün bakanların yetkilerini toplamış gibi konuştukça konuşuyor. Ben kadınların sesi olacağım diyor” dedi.
Cumhurbaşkanı ve bağımsız cumhurbaşkanı adayı Derviş Eroğlu, Lefke ve yöresinin hızla gelişmesi için daha etkin çalışmalar yapılması yönündeki görüşlere katıldığını da belirtti.
Eroğlu, yapılan çalışmaların halkın ülkesine, toprağına sahip çıktığını ortaya koyduğuna işaret etti ve “Halkımız üzerine düşeni yaparken; istihdam sorununun aşılmasını, ekonominin kalkınmasını ve yaşam kalitesinin yükselmesini istiyor ve bunda yerden göğe kadar haklıdır” dedi. TAK

Bu haber toplam 1447 defa okunmuştur