1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Bir günde 4 tutuklama
Bir günde 4 tutuklama

Bir günde 4 tutuklama

Ülkede meydana gelen polisiye olaylarda üç kişi uyuşturucu bulundurmaktan, bir kişi ise kasti hasardan dolayı tutuklandı.

A+A-

Ülkede meydana gelen polisiye olaylarda üç kişi uyuşturucu bulundurmaktan, bir kişi ise kasti hasardan dolayı tutuklandı.

Mağusa’da M.G.’nin (E-29) evi, garaj ve aracında, polis tarafından dün yapılan aramada, yaklaşık 31.5 gram hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, toplam 77 adet ecstasy türü uyuşturucu olduğuna inanılan hap, yaklaşık 57 gram sentetik cannabionid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, 1 adet üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan hassas terazi ve bir adet kayıtsız hava tabancası bulundu.

Aynı tarihte, Karaoğlanoğlu’nda A.T.’nin (E-37) evinde polis tarafından yapılan aramada; tasarrufunda yaklaşık yarım gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde, içlerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 2 pet şişe ve üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 1 hassas terazi bulundu.

Karaoğlanoğlu’nda faaliyet gösteren bir otelin önünde M.Ü.’nün (E-21) üzerinde yapılan aramada ise; tasarrufunda 1 adet uyuşturucu madde içerdiğine inanılan hap bulunarak emare olarak alındı.

M.G, A.T., M.Ü. polis tarafından tutuklandı, olaylarla ilgili soruşturma sürüyor.

EV AÇMA, İKAMETGAHTAN HIRSIZLIK VE KASTİ HASAR

Çatalköy’de Ümit Bıyıklı’ya ait eve dün giren meçhul şahıs/lar muhtelif ziynet eşyaları çaldı.

KASTİ HASAR

Mağusa’da F.A. (E-34), dün bir işyerinin 4 penceresinin camını kırarak hasara uğratmaktan tutuklandı.

YANGIN

Alayköy 1. Ağıllar Bölgesi’nde, Melih Ergüven’e ait kapalı ambar içerisinde, tespit edilemeyen bir nedenden dolayı dün meydana gelen yangında atık plastik ile karton kutular ve ambarın dışında bulunan atık plastik, karton kutu ve konteynerin bir tarafı kısmen yandı.

(tak)

Bu haber toplam 1149 defa okunmuştur