1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Bir gözünüz vatandaşın cebinde, bir gözünüz Türkiye’den gelecek parada”
“Bir gözünüz vatandaşın cebinde,  bir gözünüz Türkiye’den gelecek parada”

“Bir gözünüz vatandaşın cebinde, bir gözünüz Türkiye’den gelecek parada”

YDP Genel Başkanı Arıklı, Domuzcular Burnu’ndaki Askeri Hastane’nin boş olduğuna işaret etti, neden askerden istenmediğini sordu.

A+A-

YDP Genel Başkanı Arıklı, Domuzcular Burnu’ndaki Askeri Hastane’nin boş olduğuna işaret etti, neden askerden istenmediğini sordu.

Erhan Arıklı, sağlık ve ekonomi alanındaki çalışmaların at başı götürülmesi gerektiğini de ifade ederken, Hükümet’in güven veremediğini söyledi.

Krizin el yordamı ile aşılmaya çalışıldığını savunan Arıklı, düşen petrol fiyatlarına işaret etti, elektrik fiyatlarında indirim yapılmamasını eleştirdi.

Arıklı, hafif suça karışmış bazı suçluların tahliye edilebileceği görüşünü de belirtti. Erhan Arıklı, “Lale devri bitti, kendi ayakları üzerinde duran bir ekonomi yaratmak durumundayız” dedi.

Başbakan Ersin Tatar’ın “Parası olduğu halde ödemeyenler ahlaksızlık yapıyor” dediğini, ancak buna hükümetin yol açtığını kaydeden Arıklı, ekonomik destek paketi konusunda da çelişkiler olduğunu, halkın güvenin sarsıldığını belirtti.

Erhan Arıklı, maaşlardan kesinti yapılması konusuna da değinerek, bu konuda bir düzenleme yapılmadığını, bir fon oluşturulmadığı için bu kesintilerin nereye gittiği konusunda şeffaflık olmadığını söyledi.

Vatandaştan fedakarlık beklerken, devletin de tasarrufa gitmesi gerektiğini ifade eden Arıklı, Mağusa ve Lefkoşa’da kullanılan testlerin fiyat farklılığına işaret etti.

Pandemi Hastanesi’nin nerede olacağına karar verilememesini ve sıklıkla yer değişikliğine gidilmesini eleştiren Arıklı, Domuzcular Burnu’ndaki Askeri Hastane’nin boş olduğuna işaret etti, neden askerden istenmediğini sordu.

45 günlük süreçte Başbakan’ın çelişkili ifadelerine değinen Arıklı, “Bir gözünüz vatandaşın cebinde, bir gözünüz Türkiye’den gelecek parada” dedi.

‘Tahvil’ çıkarılması gerektiği görüşünü de aktaran Arıklı, Hükümet’in 1500 TL katkıyı "yüzüne gözüne bulaştırdığını" söyledi.

Arıklı; 45 günlük sürenin gereken hiçbir tedbir almadan, Hükümet tarafından hoyratça kullanıldığına vurgu yaptı.

Bu haber toplam 2727 defa okunmuştur
Etiketler :