1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. BİR GARİP 'SİLAHLI' OLAY!
BİR GARİP 'SİLAHLI' OLAY!

BİR GARİP 'SİLAHLI' OLAY!

Hamitköy- Haspolat anayolu üzerinde  faaliyet gösteren Alpet Hocaoğlu Petrol’de 05:15 sıralarında ‘silahlı’ bir olay yaşandı.

A+A-

Didem MENTEŞ

Hamitköy- Haspolat anayolu üzerinde  faaliyet gösteren Alpet Hocaoğlu Petrol’de dün sabaha karşı ‘silahlı’ bir olay yaşandı. Askeri kamuflajlı silahlı bir şahıs, saat 05:15 sıarlarında petrol istasyonun personel odasına girmeye çalıştı. O esnada lojmanda bulunan Türkmenistanlı Batır Geldimiradov isimli nöbetçi personel tarafından fark edilen meçhul şahıs, elindeki silahı personele doğrultarak üzerine koştu. Geldimiradov, silahlı şahıstan kaçarak lojmana girip kapıları kilitledi. Silahlı şahıs ise hemen ardından olay yerinden koşarak kaçtı.

 

Polis boş kovan bulamadı

Olayın hemen ardından Alpet Hocaoğlu Petrol yetkilileri bilgilendirdi. Kamera görüntülerini saat 05:20

raddelerinde inceleyen şirket yetkilileri, olayı polise ihbar etti. Sabahın erken saatlerinde olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, bölgede iz aradı. Benzin istasyonun dört bir yanını inceleyen ekipler, boş kovana rastlamadı. İzlenen kamera görüntüsünde, askeri kamuflajlı bir meçhul şahıs, personel odasına doğru elinde silahla koşarken görüldü. 

 

Korku dolu anları YENİDÜZEN’e anlattı: “Hem kendimi hem parayı kordum”

Bu arada silahlı şahısın üzerine koşmasıyla yaşadığı korkuyu uzun süre üzerinden atamayan personel Batır Geldimiradov, YENİDÜZEN’ konuştu. “Silah sesi duydum dışarı çıktım adam üzerime koştu. Cebimde 5 bin TL vardı. Hem kendimi hem de cebindeki parayı korumak için lojmana girip kapıyı kilitledim. O da kaçtı” dedi.

 

Polis: “Cürüm işlemek kastıyla içeriye girdi”

Polis Basın Subaylığı ise dün saat 05.15 sıralarında,  Hamitköy-Haspolat anayolu üzerinde faaliyet gösteren bir petrol istasyonuna yaya olarak güney istikametinden gelen elinde tabanca olduğuna inanılan kimliği henüz tespit edilemeyen bir erkek şahısın,   istasyonun personel odası kapısından cürüm işlemek kastıyla içeri girdiğini açıkladı. Benzin istasyonundaki çalışanın kendisini fark etmesi üzerine faili meçhul şahısın olay yerinden uzaklaştığını aktaran polis, faili meçhul şahısın aranmakta olup, soruşturmanın devam ettiğini belirtti.


Olayı yaşayan Batır Geldimiradov:

“Silahla üzerime koştu, kendimi ve parayı korumak için içeri girip kapıyı kilitledim”

Bu arada silahlı şahısın üzerine koşmasıyla yaşadığı korkuyu uzun süre üzerinden atamayan personel Batır Geldimiradov, YENİDÜZEN’e konuştu. “Gece nöbetçiydim. Tuvalete girdikten bir süre sonra silah seslerini duydum. Dışarı çıktım adam benim üzerime koştu. O koşmaya başlayınca ben lojmana geri girdim, her tarafı kapattım. Çünkü üzerimde 5 bin TL para” diyen Geldimiradov,  hem kendisini hem de parayı korumak için kapıyı kilitlediğini anlattı. Meçhul şahısın 35- 40 yaşlarında olduğunu söyleyen Geldimiradov,  “Yüzünde maske yoktu. 35- 40 yaşlarında bir adamdı. Çok uzun boylu değildi. Tam olarak hatırlamıyorum hem kendimi hem de cebimdeki parayı kurtarmak için çok bakamadım. Lojmana girdikten sonra 2-3 dakika bekleyip çıktım. Benzinliğin yanından kaçıp gitti sanırım” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 4852 defa okunmuştur