1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Binatlı’dan Neşe’ye onay
Binatlı’dan Neşe’ye onay

Binatlı’dan Neşe’ye onay

Binatlı Olağan Genel Kurulu'nu dün akşam gerçekleştirdi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

 

K-Pet Süper Lig ekibi Binatlı Olağan Genel Kurulu'nu dün akşam gerçekleştirdi. Sarı yeşilli kulüpte Orsel Neşe üyelerden onay aldı ve yeni dönemde de başkanlığa getirildi.

 

Yeni dönemde de Orsel Neşe

Toplantıda ilk olarak Divan Kurulu seçildi., daha sonra saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşunun ardından geçtiğimiz sezonun Faaliyet ve Mali Raporu okunarak üyeler tarafından aklandı. Faaliyet ve Mali Raporun aklanmasından sonra başkanlık seçimine geçildi. Başkanlık görevi için daha önceden aday olan Orsel Neşe üyelerin onayını alarak yeniden başkanlığa seçildi.

 

Tahsin: “Başkanlık yapmak büyük fedakârlık ister”

Kulübün eski başkanlarından Özel Tahsin Faaliyet ve Mali Rapor’un aklanmasından sonra söz alarak düşüncelerini aktardı. Tahsin, kulüp tarihindeki en iyi gelir gider tablosunun okunduğunu belirterek, eski yönetimi kutladı. Yeniden başkanlık görevine getirilen Orsel Neşe’ye başarılar dileyen Özel Tahsin, böylesi büyük bir kulüpte başkanlık yapmanın büyük fedakârlık olduğunu ifade etti.

 

Neşe: “Kurumsal bir yapı için çalışıyoruz”

Yeni dönemde yine başkanlık görevine getirilen Orsel Neşe, söz alarak üyelere teşekkür etti. Eski kulüp binalarının maddiyata çevirmek için çalışmaların sürdüğünü aktararak, oradaki lojmanların büyük bir ihtimalle önümüzdeki Ekim ayında açacaklarının bilgisini verdi. Alt yapıya da önem verdiklerini söyleyen Neşe, geçtiğimiz bahar aylarında İspanya’ya giden KTFF U14 futbol takımının kadrosunda 5 futbolcu bulunduğunu ifade etti. Yaptıkları çalışmalarda ülkemizdeki en çok gelir getiren tombala gecesinin kendilerinin yaptığını dile getiren Neşe, güçlü bir kurumsal yapı için çalıştıklarına dikkat çekti.

 

Özçınar: “Bölgedeki tüm kulüpler işbirliği içinde olmalıdır”

Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Binatlı’ya gelecek süreçte başarılar diledi. Toplantıda söz alan Özçınar, Binatlı ve Güzleyurt bölgesindeki tüm takımların işbirliği içinde olmaları gerektiğine dikkat çekti. Böylesi bir çalışma halinde takımların vizyon ve misyon açısından daha da güçlü olacağını aktaran Özçınar, sadece Güzelyurt’un merkezinde değil, bölgenin köylerinde de çalışmalar yapılarak güçlü bir altyapı kurma anlamında daha etkili olacağını dile getirdi.

 

Görev dağılımı Pazartesi akşamı yapıalacak

Pazartesi akşamı yapılacak ilk toplantıda Yönetim Kurulu’na seçilen isimler üzerinde görev bölümü yapılacak.

Bu haber toplam 1695 defa okunmuştur
Etiketler : ,