Binatlı’da yeni başkan Softa Çayanoğlu

Binatlı’da yeni başkan Softa Çayanoğlu

Süper Lig ekiplerinden Binatlı’da Olağan Genel Kurul bu akşam yapıldı

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Binatlı’da Olağan Genel Kurul bu akşam yapıldı. Sarı yeşilli ekibin yeni başkanı Softa Çayanoğlu oldu.

 

Çayanoğlu’na onay…

Binatlı’da geçtiğimiz hafta yapılması planlanan ancak başkanlık görevine kimsenin aday olmamasından ve nisabın sağlanamamasından dolayı bu akşama ertelenen Olağan Genel Kurul kulüp lokalinde gerçekleşti. Gerçekleşen Genel Kurul’da ilk olarak Faaliyet ve Mali Rapor okundu. Bu iki rapor da okunarak üyeler tarafından oy birliğiyle aklandı. Bu iki raporun aklanmasının ardından başkanlık seçimine geçildi. Kulübe başkanlık görevi için tek aday olarak başvuruda bulunan Softa Çayanoğlu, üyelerin de onayını alarak Binatlı’nın yeni başkanı oldu. Softa Çayanoğlu başkanlığında oluaşacak olan Yönetim Kurulu listesi ilerleyen günlerde kamuoyuna duyurulacak.  

onay.jpg

 

Çayanoğlu: “Binatlı’yı el birliğiyle daha yükseğe taşıyacağız”

Başkanlık seçiminin ardından söz alan yeni başkan Softa Çayanoğlu, son yıllarda Binatlı’nın hem Güzelyurt Bölgesi, hem de Kuzey Kıbrıs’ta ciddi bir ivme yakaladığını hatırlatarak, bu ivmeyi daha da ileriye taşıyacaklarını söyledi. Kendisinin başkanlığı döneminde Binatlı’ya gönül veren herkese kucak açacaklarını aktaran Çayanoğlu, Binatlı’yı el birliğiyle daha yükseğe taşıyacaklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 3717 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.