Binatlı’da keyifler yerinde

Binatlı’da keyifler yerinde

Süper Lig ekibi Binatlı’nın Girne kampı devam ediyor.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’de bu sezon güçlü bir kadro kuran ve şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Binatlı’da Girne kampı devam ediyor. Teknik direktör Gökmen Davutoğlu, çalışmaların verimli geçtiğini ve her geçen gün daha iyi bir Binatlı olduğunu söyledi.

 

Davutoğlu: “Her geçen gün daha da iyiye gidiyoruz”

Gökmen Davutoğlu, takımın oldukça istekli olduğuna vurgu yaparak, istekli olmalarının takıma duyulan güveni daha da yukarıya çektiğini söyledi. Tecrübeli teknik adam, çalışmaların verimli geçtiğini kaydederken, daha iyi olabilmek için daha da çalışmaları gerektiğini ifade etti. Davutoğlu, hafta başından bu yana devam edem Girne kampının her yönden çok iyi geçtiğini, kamp yerlerinin çok iyi olduğunu da iletti.

 

“Böylesi bir hedef istiyorsanız, takımdaki birlik ve beraberlik en üst düzeyde olmalıdır”

Girne kampında gerçekleşen çalışmalara değinen Davutoğlu, çok yoğun bir antrenman temposu olduğunu kaydetti. Gökmen Davutoğlu; “Çalışmalarımız, her gün çift idman olmak üzere devam ediyor. Hedefimiz bilindiği üzere şampiyonluktur ve şampiyonluğa ulaşmak basit bir şey değildir. Çok çalışmak gerekiyor. Bu yüzden, bu konuda emek veren herkese çok işler düşüyor. İşin ciddiyetinin farkında olduğumuzdan dolayı, işimizi şansa bırakmak istemiyoruz. Sakat olan Erencan Arslan ve Ayhan da kampta yer alıyor. Onlar da özel çalışmalar yapıyor. Böylesi bir hedef istiyorsanız, takımdaki birlik ve beraberlik en üst düzeyde olmalıdır” dedi.

 

“Yabancı oyuncular konusunda henüz kararımızı vermedik”

Sarı yeşilli ekipte teknik adamlık görevini yürüten Gökmen Davutoğlu, çok konuşulan yabancı oyuncuları konusunda henüz bir karar üretmediklerini söyledi. Deneyimli teknik adam, 31 Ağustos’ta oynanacak Türk Ocağı ve 6 Eylül’de oynanacak Lefke maçlarının ardından son kararı vereceklerinin bilgisini verdi. Güzelyurt ekibi, Türk Ocağı, hem Lefke maçları sonrasında 1’er oyuncuyla veda edecek.

Bu haber toplam 1931 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.