1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Binatlı’da hedef kalıcı olmak
Binatlı’da hedef kalıcı olmak

Binatlı’da hedef kalıcı olmak

Süper Lig’in yeni ekibi Binatlı dün akşamüzeri Erhan Şendur Antreman Sahası’nda gerçekleştirdiği ilk idmanla birlikte sezon açılışını yaptı. Yeşil sarılılar, 6 sezon sonra yükseldikleri Süper Lig’e tutunmayı hedefliyor.

A+A-

 

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Süper Lig’in Güzelyurt temsilcisi Binatlı dün akşamüzeri gerçekleştirdiği ilk idmanla 2015-2016 sezonunu resmen açtı. Geniş bir kadroyla çalışmalara başlayan Binatlı, yeni sezonda Süper Lig’de kalmayı hedefliyor. Başkan Orsel Neşe ve teknik direktör Ahmet Soğukpınar YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu.
Binatlı Başkanı Orsel Neşe ise yaptığı açıklamada,” 6 sezon sonra yeniden Süper Lig’de mücadele etmenin heyecan verici olduğunu” kaydetti.
Binatlı takımının Teknik direktörü Ahmet Soğukpınar  “bu yıl öncelikli hedeflerinin Süper Lig’de kalmak olduğunu” yineledi.

Neşe: “Süper Lig’de oynamak heyecan verici”
Binatlı Başkanı Orsel Neşe ise YENİDÜZEN’E yaptığı açıklamada, 6 sezon sonra yeniden Süper Lig’de mücadele etmenin heyecan verici olduğunu kaydetti.  Başkan, hedeflerinin Süper Lig’in kalıcı  takımları arasında yer almayı, kupada gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini ve geçen sezon  ki gibi ligin en centilmen takımı olmak istediklerini söyledi. Transfer konusunu da değinen Neşe, Okan Kibar transferinin bittiğini ifade etti. Bağcıl’ın başarılı forveti İsmail Soydan’ın transferinin de bitmesinin an meselesi olduğunu belirtti. Başkan Orsel Neşe; Muammer Tip, Ali Özbahar ve Ömer Gül isimleriyle de görüşmeleri sürdüğünü kaydetti. Başkan, yabancı oyuncu transferi konusunda manejerler vasıtasıyla hazırlık karşılaşmalarında 2 Afrika’lı futbolcu adaya getirip deneyeceklerini sözlerine ekledi.    

Neşe: “Tüm takımlara başarılar dilerim”
Binatlı Başkanı Orsel Neşe konuşmasının devamında, Eylül ayının başında bir kamp planladıklarını ifade etti. Kampın yeri belli olmazken, duruma göre harket edecileceğini belirtildi. Nazik tavırlarıyla da bilinen Orsel Neşe, yeni sezon da tüm takımlara başarılarını diledi. Neşe, sezonun centilmence ve  fair Play çervevesi geçmesini temmeni etti.

Soğukpınar: “ Hedefimiz Süper Lig’de kalmak”
Binatlı teknik patronu Ahmet Soğukpınar, çalışmalara dün başladıklaranı, yoğun bir şekilde ligin başlayacağı güne kadar çalışacaklarını ifade etti. Soğukpınar, ilerleyen günlerde idmanların da sıklaşmasıyla birlikte hazırlık maçlkarının yapılacağınuı dile getirdi.  Başarılı teknik adam, takıma katılan oyuncuların olduğunu, iyi bir kadro kurmak için yönetimin yoğun mesai harcadığını belirtti. Ahmet Soğukpınar son olarak, bu yıl öncelikli hedeflerinin Süper Lig’de kalmak olduğunu yineledi.

Bu haber toplam 1676 defa okunmuştur