1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Binatlı’da gündem transfer
Binatlı’da gündem transfer

Binatlı’da gündem transfer

Binatlı yeni sezona güçlü bir kadro kurmak istiyor…

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in Güzelyurt ekibi Binatlı’da transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Sarı yeşilliler, kulüp binasında Aykut Esmerarslan'la bir görüşme yaparak prensip anlaşmasına vardı. Alınan bilgilere göre oyuncuyla konuşan Binatlı yönetiminin önümüzdeki günlerde Lefke kulübüyle de görüşeceği öğrenildi.

 

Erbay konusunda bekleyiş sürüyor

Hafta içerisinde tecrübeli oyuncu Erbay’la konuşan Binatlı, oyuncunun kararını beklemeye geçmişti. Henüz kararını vermeyen Erbay Bertiz konusunda bekleyiş devam ediyor. Tecrübeli oyuncu daha önceden Ozanköy ile anlaşmış, Ozanköy’de işler yolunda gitmediği için oyuncu ayrılma kararı almıştı.

 

Olağan Genel Kurul Haziran sonu…

Binatlı’da her yıl Haziran ayında yapılan Olağan Genel Kurul bu yıl da yapılacak. Başkanlık seçiminin de yapılacağı Genel Kurul’un henüz net tarihi belli olmazken, Haziran ayının sonunda yapılması düşünülüyor. Binatlı’da şu ana kadar başkanlığa aday olan isim mevcut başkan Orsel Neşe oldu.

 

Tombala geceleri başlıyor

 Binatlı’nın geçen yılın yaz sezonunda başlattığı Tombala Geceleri bu yıl da devam edecek. 6 Haziran Salı akşamı başlayacak Tombala Geceleri her Salı düzenli olarak yapılacak. Kader Ateş’in yanında sürpriz isimler de sahne alacak.  Tüm yaz sezonu yapılması planlanan etkinlikte dans gösterileri de olacak.

Bu haber toplam 2022 defa okunmuştur
Etiketler :