Binatlı’da Evor seferberliği

Binatlı’da Evor seferberliği

Ligde zor günler geçiren Binatlı’da ara transfer dönemi için Evor John Bello ismi gündeme geldi

A+A-

Binatlı’da Evor John Bello seferberliği yaşanıyor. Golcü oyuncuyu takıma kazandırmak için yoğun mesai harcanıyor. Sezon başından bu yana gol yollarında sıkıntı çeken sarı yeşilliler, oyuncuyla anlaştı. Evor John Bello’nun yeniden Binatlı forması giyecek.  Gol yollarındaki bu eksikliği yabancı golcüyle çözecek olan Binatlı, diğer mevkilere de transfer yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Binatlı’nın başarısında önemli katkı sağlamıştı

Evor John Bello, geçtiğimiz sezonun başında Binatlı’da forma giymek için yurt dışından getirilmiş, kısa sürede oyuncu kendini kanıtlayarak ilk 11’deki yerini almıştı. Henüz ilk karşılaşmalarda ismini duyuran yabancı golcü, ligin ilk devresinde 13 gol atmıştı. Devre arasında kimseye haber vermeden adadan ayrılan oyuncu, ligin ikinci devresi başlamaya yakın Binatlı yöneticilerinin girişimleri sonucunda yeniden takıma getirildi. Golcü oyuncu, geçen sezon Binatlı formasını toplam 27 kez terletip, 22 gole imzasını atarak, son yıllardaki en iyi yabancı transfer listesinin başlarında bulunuyor.

Gollerine Türkiye’de devam etti

Evor John Bello, sezon başında Bölgesel Amatör Lig 11’inci Grup ekiplerinden Modafen’e imza atmıştı. Orada da iyi bir sezon geçiren yabancı golcü, Modafen takımında şu ana kadar çıktığı 12 maçta 8 gol atmayı başardı. 29 puanla şu anda grubunun lideri olan Modafen, en yakın rakibi Zeytinburnu 1957’nin 5 puan önünde bulunuyor.

 

Bu haber toplam 1796 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.