1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Binatlı’da ‘değişim’ süreci
Binatlı’da ‘değişim’ süreci

Binatlı’da ‘değişim’ süreci

Süper Lig ekiplerinden Binatlı, yeni sezon öncesinde çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, bir yandan da transfer çalışmalarına hızlandırıyor. Sarı yeşilli kulüp, son günlerde gelen ve giden oyuncularla birlikte kendini değişim sürecinde buldu.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Süper Lig’in yeni ekibi Binatlı, transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı yeşilliler, geçtiğimiz haftalarda Devrim İzge ve Okan Kibar’la anlaşmaya varmış, 2 futbolcuya da imza attırmıştı. Son günlerde transfer çalışmalarına hız veren yönetim, Yenicami’den 4 futbolcuyla anlaşmaya vardı. Yenicami’den Çağdaş Arslan, Ömer Gül, Mehmet Göktaş ve kaleci Ercan Samancıoğlu’yla anlaşmaya varıldığı resmen açıklandı. Öte yandan, Bostancı Bağcıl’ın 2’nci kalecisi Musa Avunç’la da yönetimin el sıkıştığı gelen haberler arasında. Binatlı, bu futbolculara ilerleyen günlerde imza attıracak.

Yol ayrımına da gidiliyor

Süper Lig’e yükselmekle birlikte bir anda kendini değişim sürecinde bulan Binatlı, tam 7 futbolcuyla bağlarını koparıyor. Daha önceden Mehmet Çevikkol ve Sezer’i Denizli’ye kiralayan Binatlı, Hüseyin Sarro’yu da kiralamanın peşinde. Sarro, askerliği sebebiyle geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde Cihangir’e sezon sona erdikten sonra ise Yükselme Lig ekiplerinden İskele Trabzonspor’a kiralanmıştı. Yunus Yeşilırmak, Adnan Yıldız, Erencan Arslan ve Yasin Doğan’la da anlaşamayan Binatlı, bu oyuncuların kendilerine kulüp bulmasıyla transferlerinde kolaylık yapılacağı bildirildi.

Bu haber toplam 1946 defa okunmuştur