1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Binatlı yeniden Neşe’lendi
Binatlı yeniden Neşe’lendi

Binatlı yeniden Neşe’lendi

İKİNCİ DÖNEM... K-Pet Süper Lig’in yeni ekibi Binatlı’da iki haftadır aday çıkmaması nedeni ile ertelenen Genel Kurul’da dün akşam başkan seçildi. Seçime tek aday giren mevcut başkan Orsel Neşe üyelerin onayını alarak göreve devam etti

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in yeni ekibi Binatlı’nın yeni başkanı nihayet seçildi. Başkanlığa tek aday olarak giren mevcut başkan Orsel Neşe yeniden Binatlı’nın başkanı oldu. Genel Kurul ilk olarak şehitler anısına 1 dakikalık saygı duruşuyla başladı. Faaliyet ve mali rapor tek tek okunarak üyelerin onayına sunuldu. Daha sonra başkanlık seçimine geçildi ve Orsel Neşe üyelerin onayını alarak 1 yıl daha Binatlı’nın başkanlık görevini oy birliğiyle üstlendi.

Neşe: “Yapılanmamız devam edecek”
Başkanlık seçimi öncesinde söz alan Orsel Neşe, üyelere düşüncelerini ve hedeflerini aktardı. Orsel Neşe, geçen bir yılki süreçte katkı koyan herkese teşekkürlerini sundu. Kendisinin kesinlikle şov yapmadığını, ciddi bir kitlenin ısrarı sonucu göreve devam kararı aldığını söyleyen Neşe, bu yıl da kurumsallaşma yönünde ciddi atılımlar atmak istediklerini ifade etti. Takımdaki birlik ve beraberliğin altını çizen Orsel Neşe, alt yapıya da önem vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

“Transferde ince eleyip sık dokuyacağız”
Başkanlığa yeniden seçilen Orsel Neşe, kadrolarının kaliteli olduğunu ancak Süper Lig’de kalıcı olmak için yabancı oyuncu transferi de önemli olduğunu söyledi. Şu anda 28 kişilik kadro olduğunu yineleyen Neşe, yapılacak transferlerle birlikte bu sayının 32’ye yükseleceğini ifade etti. Neşe, Süper Lig’de kadro sayısının 22 olması gerektiğini hatırlatarak her takımda olduğu gibi bazı oyuncularla yol ayırımına gidileceğini vurguladı. Sezon açıldıktan sonra oyuncuların performanslarına bakılacağını kaydeden Orsel Neşe, transferlerde ise almak istedikleri oyuncuları çok iyi takip edeceklerini belirtti.

Bu haber toplam 1255 defa okunmuştur