Binatlı yeni sezona ısınıyor

Binatlı yeni sezona ısınıyor

Süper Lig’in batı ekibi Binatlı’da yeni sezon çalışmaları oldukça yoğun geçiyor

A+A-

Hüseyin AY

K-Pet Süper Lig’de mücadele eden Binatlı’nın teknik direktörü Gökmen Davutoğlu YENİZDÜZEN’e yeni sezon çalışmaları hakında bilgi verdi. Geçen sezona kıyasla ellerinde daha güçlü bir kadro olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, hedeflerinin ligi ilk 5 sırada tamamlamak olduğunu ifade etti.

 

Davutoğlu: “Sezonu bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz”

Deneyimli teknik adam, geçtiğimiz sezon yaşadıklarını, bu yıl da yaşamak istemediklerini belirtirken, hedeflerinin ilk 5 sırada, eğer o gerçekleşmezse B Planı olarak Play Out Grubu’nun dışında kalmak olduğunu söyledi. Davutoğlu; “Bu yıl elimizde geçen yıldan daha iyi ve daha tecrübeli bir kadro bulunuyor. Geçen sezon bir türlü istikrar yakalamamıştık, bu yüzden çok sıkıntılar yaşadık. Bu yıl da o sıkıntıları yaşamak istemiyoruz. Tüm çalışmalarımız iki hedef üstüne kurulmuştur. İlk hedefimiz ilk 5 içerisinde yer almak, ikinci hedefimiz ise Play – Out Grubu’nun dışında kalmaktır. Sezonu bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz” dedi.

 

“Daha güçlü bir kadro hedefindeyiz”

Gökmen Davutoğlu, güçlü bir kadro kurduklarını hatırlatarak, şu anda fazla olan yabancı oyuncular konusunda kısa süre içerisnde karar vereceklerini ifade etti. Gökmen Davutoğlu; “Bu sezon güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bildiğiniz üzere şu anda yabancı oyuncularımız oldukça fazla. Bizimle bu sezon birlikte olacak olan yabancı oyuncuları en kısa zamanda seçeceğiz. Ancak daha eksikliğimiz bulunuyor. Özellikle savunma bölgesinde transfere ihtiyacımız var. Bir sol bek, bir de savunmanın göbeğine oyuncu takviyesi yapmak istiyoruz” dedi.

 

“İstediğimiz seviyeye gelebilmek için çok çalışmamız gerekiyor”

Gökmen Davutoğlu; “Çalışmalarımız oldukça yoğun geçiyor, haftada 6 gün antrenman yapıyoruz. Sezon başında yapılan çalışmalar çok önemlidir. Sezon içerisinde daha gücümüzü kaybetmemek için şuan içinde olduğumuz hazırlık dönemini çok iyi geçirmeliyiz. Henüz istediğimiz seveyede değiliz. İstenilen seviye ancak sezon başlayınca gelir. Hazırlık maçlarımız gelecek hafta başlıyor. Haftaya Çarşamba günü Lefke ile Lefke’de, Haftaya Cumartesi günü ise Üner Berkalp Stadı’nda Mağusa Türk Gücü ile karşılaşacağız” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 2036 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.