1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Binatlı tek golle: 1-0
Binatlı tek golle: 1-0

Binatlı tek golle: 1-0

Süper Lig ekiplerinden Binatlı, her yıl gelenekselleştirdiği anı turnuvasının 2’nci ayağını dün gerçekleştirdi. Güzelyurt Zafer Stadı’nda Birinci Lig ekibi Denizli’yle karşılaşan sarı yeşilliler karşılaşmayı Kemal Uçaner’in golüyle 1-0 kazandı.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Süper Lig ekibi Binatlı’nın her yıl geleneksel olarak yaptığı anı turnuvasının 2’nci ayağı da dün gerçekleşti. Güzelyurt Zafer Stadı’nda dün akşamüzeri Denizli’yle oynanan mücadeleyi Binatlı Kemal Uçaner’in attığı golle 1-0 kazandı. Karşılaşmanın tek golünü 57’nci dakikada kaydeden Kemal Uçaner mücadeleyi takımına 1-0 kazandırdı. İki takımda kıyasıya mücadelesi gözlerden kaçmazken, Binatlı’da denenen Evon, Lawal,Hüseyin Taşçı gibi isimlerde forma giydi. Ayrıca, yeşil sarılılarda teknik direktör krizi henüz çözülemedi. Şu anda takımı yardımcı antrenörler çalıştırıyor.

Binatlı dün gerçekleştirdiği anı maçını kulübe destek veren Erhan Şendur, Halil Vadilili, İsmail Meşeli, Kemal Özçınar, Mehmet Bulli ve Ünsal Akel’in anısına oynadı. Mücadeleyi Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar da takip etti. Karşılaşmanın ardından Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar plaket ve kupaları sahiplerine takdim etti.

Bu haber toplam 1407 defa okunmuştur