Binatlı ince eleyip sık dokuyor

Binatlı ince eleyip sık dokuyor

Yabancı oyuncu konusunda geniş bir alternatifi bulunan Binatlı, iyi olanları kadrosunda tutacak

A+A-

Hüseyin AY

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Binatlı, yabancı oyuncu konusunda da titiz davranıyor. Güzelyurt ekibi daha önce takımda forma giyen isimlerin yanı sıra denenmeye alınan yabancı oyuncu içerisinden seçimini yapacak. Daha önceden Binatlı için forma giyen John Evor Bello, Abia İsrael, Alexandr Kogonia ve Offor’a kısa süre içerisinde Kehinde de dahil olacak. Denenen Shehu Olawale Tijani ile birlikte antrenmanlara çıkan yabancı oyuncu sayısı 6’ya yükselecek.

Teknik direktör Gökmen Davutoğlu, yabancı oyuncu konusunda henüz karar vermediklerini belirtti. Yeni sezon çalışmaları ve yabancı oyuncu konusunda Yenidüzen’e konuşan Davutoğlu, en kısa sürede takımda kalacak olan yabancılarla ilgili kararı vereceklerini söyledi.

 

Davutoğlu: “En kısa zaman içiresinde kararımızı vereceğiz”

Gökmen Davutoğlu, Şu anda kendileriyle birlikte çalışan yabancı oyuncu sayısının 5 olduğunu, Kehinde’nin gelmesiyle bu sayının 6 olacağını hatırlatarak, kısa zaman içerisinde kiminle yola devam edeceklerinin belirleneceğini söyledi. Davutoğlu, “Yabancı oyuncu konusunda henüz net olarak karar vermedik. Şu anda 5 yabancı oyuncumuz mevcut. Kehinde önümüzdeki hafta gelecek. Kehinde’nin gelmesiyle bu sayı 6’ya çıkacak. Bu süreç içerisinde oynayacağımız Yenicami, Gençlik Gücü ve GAÜ Çetinkaya ile yapacağımız maçlar sonrasında kararımızı vereceğiz” dedi.

 

“Çağdaş Arslan ile ilgileniyoruz”

Gökmen Davutoğlu, “Yerli transferler konusunda çalışmalarımız sürüyor. Çağdaş Arslan ile görüşmelerimiz sürüyor. Büyük bir ihtimalle bu transferde mutlu sona ulaşacağız” dedi. Binatlı Başkanı Orsel Neşe, Çağdaş ile ilgilendiklerini daha önceden de belirtmişti.

 

“21-27 Ağustos’ta kamp yapacağız”

Gökmen Davutoğlu, hazırlık dönemi hakkında da yaptığı açıklamada, hazırlık döneminin çok iyi geçtiğini belirterek, haftada 6 gün idman yaptıklarını söyledi. 21-27 Ağustos tarihleri arasında  ise Karpaz’da kamp yapacaklarını kaydetti. Sarı yeşilli takımın teknik patronu Davutoğlu; “Ligin başlamasına daha zaman var. Hazırlık maçlarında oyuncularımızı deneyip lige hazır bir şekilde başlayacağız”şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1920 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.