Binatlı Evor için gün sayıyor

Binatlı Evor için gün sayıyor

Binatlı, Evor John Bello ve 2 yabancı oyuncuyu ilerleyen günlerde adaya getiriyor

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Süper Lig ekibi Binatlı, eski oyuncusu Evor John Bello’ya kavuşmak için gün sayıyor. Oyuncunun önümüzdeki Pazar veya Pazartesi günü adaya getirileceği öğrenildi. YENİDÜZEN’e konuşan Başkan Orsel Neşe, idmanlarda denemek için iki yabancı oyuncu daha getireceklerini söyledi.

 

Hasret bitiyor

Binatlı’nın 2015-16 sezonu başında adaya getirdiği ve o sezon Binatlı’nın üst sıralara oynamasında büyük katkısı bulunan Nijeryalı golcü Evor John Bello, bir sezon sonra Binatlı’ya geri dönüyor. Sarı yeşilli kulübün yöneticileri daha önceden iletişime geçtiği ve yeni sezonda yeniden takımın bir parçası olması için anlaşma sağladığı Evor John Bello, 16 veya 17 Temmuz’da ülkemize iniş yapacak. Nijeryalı oyuncu, 2015-16 sezonunda Binatlı formasıyla çıktığı  27 maçta 22 gol kaydetmişti.

 

2 yabancı daha denenmek için geliyor

Güzelyurt ekibi, Evor John Bello’nun yanında aynı gün Peter Bala ve Shehu Olawale Tijani adında iki yabancı oyuncu daha adaya getirecek. Yeni sezonda güçlü bir takım kurmak için çaba sarf eden sarı yeşilliler, oyuncuları idmanlarında denemeye alacak. Başkan Orsel Neşe, denenecek oyuncuların Nijeryalı olduğunu ve birinin orta sahada, birinin ise hücumda oynadığı bilgisini verdi.

 

Mevcut yabancılar daha sonra gelecek

Güzelyurt ekibi Binatlı geçtiğimiz sezon forma giyen Abia Israel, Alexander, Kehinde Amoo, Offor gibi isimler önümüzdeki haftalarda ülkeye getireceği öğrenildi. Lig başlayana kadar tüm yabancılarla sürdürecek Binatlı, lig başlamadan önce yabancı kuralı gereği bazı isimlerle yollarını ayırmak zorunda kalacak.

Bu haber toplam 2086 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.