1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Binatlı doyasıya eğlendi
Binatlı doyasıya eğlendi

Binatlı doyasıya eğlendi

K-Pet Süper Lig’in yeni ekibi Binatlı, geçtiğimiz akşam Kalkanlı’da düzenlediği yemekle Süper Lig’i kutladı. Yemeğe, Başbakan Yardımcısı Ekonomi Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Menteş Gündüz de katıldı

A+A-


Hüseyin ÖZBARIŞCI

Birinci Lig Play Off maçlarında iyi bir performans göstererek Süper Lig’e yükselen sson takım olan Binatlı, başarısını düzenlediği gece ile kutladı. Geceye Başbakan Yardımcısı Ekonomi Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Menteş Gündüz, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, Asbaşkan Ali Karavezirler ve Kulüpler Birliği Başkanı Arslan Bıçaklı gibi futbol camiasının önemli isimleri de katıldı.

75. Yılını da kutladı

Yeşil beyazlı kulüp, geceyi aynı zamanda kuruluşunun 75’inci yılı şerefine de düzenlemiş oldu. Kulüp Başkanı Orsel Neşe, Binatlı’nın 75. yılını kutlayarak, kulüpte bugüne kadar emeği geçen herkese de teşekkürlerini sundu. Gecede, kulübe maddi manevi yardımlarda bulunan üyeler tek tek çağrılarak plaketleri takdim edildi.

Kupayı kaldırdılar

Süper Lig’e son takım olarak çıkmayı başaran Binatlı’nın kupası da gecede yer alırken, futbolcular ve teknik heyet ilerleyen saatlerde kupalarını Kıbrıs Türkl Federasyon Başkanı Hasan Sertoğlu’ndan aldı. Futbolcular, doyasıya sevinirken, kupayla birlikte fotoğraflar çektirdi.

Bu haber toplam 2785 defa okunmuştur