1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bilardoya gençler damga vurdu
Bilardoya gençler damga vurdu

Bilardoya gençler damga vurdu

Üç genç sporcunun yarı finale kalarak büyük başarı sağladığı ilk günde Berk Mehmetcik, Onuç Altur'u; Mustafa Alnar Osman Şanlısoy'u; Doğukan Doğu da Ali Karanfiloğlu'nu mağlup ederek elemeyi başardı

A+A-

Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen 2014-2015 Kuzey Kıbrıs Ferdi Bilardo Şampiyonası'nda 4. Etap'ın ilk günü genç sporcuların zaferi ile tamamlandı.

Number Eight Bilardo Salonu'nda önceki gün saat 11:00'de başlayan 4. etap ilk gün mücadelelerinde çekişmeli karşılaşmalar oynandı. Günün ilerleyen saatlerine kadar devam eden karşılaşmalarda puan sıralamasında ilk iki sırada yer alan Onuç Altur ile Ali Karanfiloğlu çeyrek finalde elenirken, genç bilardocuların başarılı performansları dikkat çekti.
14+1 (Straight Pool) disiplininde oynanan 4. Etap "Çeyrek Final" karşılaşmalarında Genç sporculardan Berk Mehmetcik  Onuç Altur'u, Doğukan Doğu Ali Karanfiloğlu'nu, Mustafa Alnar ise yine genç sporculardan Osman Şanlısoy'u mağlup edip isimlerini "Yarı Final"e yazdıran sporcular oldular. "Yarı Final"e kalma başarısı gösteren bir diğer sporcu ise Bilge Alaçam'ı mağlup eden Hüseyin Borankan oldu.

Finaller 24 Ocak'ta oynanacak
Kuzey Kıbrıs Ferdi Bilarda Şampiyonası 4. etap yarı final ve final karşılaşmaları 24 Ocak 2015, Cumartesi günü Number Eight Bilardo Salonu'nda oynanacak. Yarı final karşılaşmalarında Berk Mehmetcik ile Doğukan Doğu, Mustafa Alnar ile de Hüseyin Borankan ile karşılaşacak.

Bu haber toplam 1327 defa okunmuştur