1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bilardoda lig start aldı
Bilardoda lig start aldı

Bilardoda lig start aldı

Bilardo Federasyonu 2015 Takımsal Bilardo Ligi başladı

A+A-

Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen 2015 takımsal Bilardo Ligi dün gerçekleştirilen kura çekilişi sonrası oynanan ilk karşılaşmalar ile start aldı.

Bu sezon 10 takımın mücadele edeceği 2015 Takımsal Bilardo Ligi’nin kura çekilişleri dün saat 14:00’de Number Eight Bilardo Akademisi’nde gerçekleştirildi. Kura çekilişi sonrasında Deniz Plaza- Mağusa Gelişim Merkezi, Vakıflar Spor Kulübü- Mehmetcik Türk Çiftçiler Birliği ve Akdeniz Spor Birliği - Lefkoşa Türk Belediyesi takımlarının karşılaşmaları ile yeni sezona "Merhaba" denildi.

2015 Takımsal Bilardo Ligi’nde Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Mağusa Gençlik Akademisi, Mehmetçik Türk Çiftçiler Birliği, Alsancak Belediyesi, Akdeniz Spor Birliği, Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB), Deniz Plaza Spor Kulübü, Baf Ülkü Yurdu, Vakıflar Spor Kulübü ve Mağusa Spor Kulübü mücadele edecek.

Her takımın en az 6 sporcudan oluştuğu Takımsal Bilardo Ligi’nde karşılaşmalar çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Geçtiğimiz sezon gerçekleştirilen Bilardo Takımsal Ligi DAÜ'nün şampiyonluğu ile sonuçlanmıştı.

Bu haber toplam 1042 defa okunmuştur