1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bilardocular Portekiz yolcusu
Bilardocular Portekiz yolcusu

Bilardocular Portekiz yolcusu

Kuzey Kıbrıs Bilardo Milli Takımı 12-22 Nisan tarihlerinde Portekiz’de yapılacak Erkekler, Bayanlar ve Tekerlekli Sandalye Avrupa Şampiyonası’na katılacak

A+A-

Kuzey Kıbrıs Bilardo Milli Takım Sporcuları bu yıl Portekiz’de gerçekleştirilecek olan “Erkekler, Bayanlar ve Tekerlekli Sandalye Avrupa Şampiyonası”nda mücadele edecekler.

Avrupa Cepli Bilardo Federasyonu (EPBF) tarafından Portekiz’in Vale do Lobo kentinde 12-22 Nisan tarihlerinde düzenlenen şampiyona için yarın sabah Portekiz’e uçacak olan Bilardo Milli Takım kafilesinde Berk Mehmetcik, Ali Karanfiloğlu, Osman Şanlısoy ve Onuç Altur ile Bayan Sporcumuz Gizem Paralı ile hakem Togay Tantura yer alıyor.

Şampiyonada Avrupa’nın güçlü bilardocuları ile mücadele edecek olan sporcularımızda hedef başarılı sonuçlar elde ederek, kürsüye çıkmak olarak belirlendi. Ria Park Hotel’de gerçekleştirilecek Şampiyonada karşılaşmalar “8 Top”, “9 Top”, “10 Top” ve “14+1” (Straight Pool) disiplinlerinde oynanacak.

Başkanlığını Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu Asbaşkanı Levent Erboy’un yaptığı bilardo kafilesi şampiyonanın tamamlanmasının ardından 22 Nisan 2015’de adaya dönecek.

Bu haber toplam 1312 defa okunmuştur