Bilal İyigün Stadı mercek altında

Bilal İyigün Stadı mercek altında

Bölgesel Terfi Müsabakaları Ligi ekiplerinden Denizli’nin maçlarını oynadığı Bilal İygün Stadı, Spor Dairesi tarafından bakıma alındı.

A+A-

Çilen Ulusoy

Bölgesel Terfi Müsabakaları Ligi ekiplerinden Denizli’nin maçlarını oynadığı Bilal İygün Stadı, Spor Dairesi tarafından bakıma alındı. Spor Dairesi tarafından sahanın vertigat işlemi gerçekleştirilirken, çim havalandırıldı ve tohumlama yapıldı. Kumlama ve kapak işlemlerinin ardından stat yeni sezona hazır olacak.

 

Sarıyer: “18 yılda ilk kez bu denli ciddi bakım yapılıyor”

Denizli teknik direktörü Tuncay Sarıyer, statta yapılan bakım çalışmalarından memnun olduklarını belirtti. Denizli Bilal İyigün Stadı’nın 9 Haziran 2000 yılında ilk kez çim zemine kavuşturulduğunu ve geçen 18 yıl içerisinde ilk kez bu denli ciddi bir bakım, onarım ve ekim süreci yaşadığını belirten Sarıyer, “Emeği geçen Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu ve personeline, ayrıca Lefke bölgesi Spor Dairesi çalışanlarına katkılarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

 

Avcıoğulları: “12 güne çim yeşermeye başlayacak”

Spor Dairesi bölge sorumlusu Salih Avcıoğulları ise çalışmalar hakkında bilgi verdi. Vertigat işleminin gerçekleştirildiğini belirten Avcıoğulları, “İlk olarak çimimizi havalandırdık. Daha sonra bunun gübresini ve tohumlamasını yaptık. Şu anda da kumlama ve kapak işlemimizi yapıp önümüzdeki sezona stadımızı hazırlayacağız. Yaklaşık 12 gün sonra da çimimiz yeşermeye başlayacak” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 2079 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.