1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Bikini sezonunu açtı
Bikini sezonunu açtı

Bikini sezonunu açtı

Oyuncu Sinem Öztürk ailesi ile birlikte Kıbrıs’ta yaz sezonunu açtı

A+A-


 

Sevgilisi Macit Bitergille geçtiğimiz günlerde sona erdiren ünlü oyuncu Sinem Öztürk ailesi ile birlikte Kıbrıs Kaya Artemis otel’ de yaz sezonunu açtı. Ailesi ile birlikte otelin havuz başında bikinili şekilde güneşlenen Öztürk, Rıchard Dawkıns’ ın Tanrı Yanılgısı kitabını okudu. Bikinili şekilde objektiflere yakalanınca şaşıran ünlü oyuncu daha sonra babası ve annesi ile birlikte iskeleye gidip denize girdi. Denizden havlulara sarılmış şekilde tekrar otele dönen Sinem Öztürk, ‘’ Aslında denize babam girecekti ben onu izleyecektim o cesaret edemeyince denize ben girdim’’ dedi.

Boynundan öptürdü!
Kıbrıs Kaya Artemis’ de sezonun ilk tatilini yapan Merve Sevi sevgilisi ile sarmaş dolaş görüntülendi.
Ünlü oyuncu Merve Sevi nişanlısı Hakan Özten ile birlikte hafta sonunu Kıbrıs Kaya Artemis Otel’ de geçirdi.  Gün içinde arkadaşlarıyla ve sevgilisiyle güneşlenen Merve Sevi, şezlong da muhabbet eden ünlü oyuncu sevgilisi tarafından boynundan öpülmesi dikkat çekti. Yanlarında ki arkadaşlarına sarmaş dolaş poz veren çift, adeta düşman çatlattı. Aynı günün akşamında Kaya Artemis’de konser veren Ebru Gündeş’i dinleyeme giden çift halay çekip şarkılara eşlik etti. Ebru gündeş şarkılarını çok sevdiğini söyleyen Merve Sevi düğün tarihinin daha henüz netleşmediğini söyledi.

Irmak deniz ile buluştu!
Ünlü manken Irmak Atuk hafta sonu  tekstilci sevgilisi Mahmut Aslan ile Kıbrıs Kaya Artemis otel’ de tatil yaptı. İlişkilerini meraklı gözlerden uzakta yaşamaya gayret eden sevgililer arkadaşlarıyla öğle yemeği yerken objektiflere takıldı. Daha sonra sahile giden ikili arkadaşlarının locasında sohbet etmeyi tercih etti. Irmak Atuk hava ne kadar sıcak da olsa ben üşüdüğüm için üzerime eşortman giydim dedi.

Bu haber toplam 2542 defa okunmuştur