1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Beygirler” sezonu açtı
“Beygirler” sezonu açtı

“Beygirler” sezonu açtı

Süper Lig ekiplerinden Serdarlı yeni sezonun resmi açılışını dün gerçekleştirirken, kırmızı-beyazlıların kulüp başkanı Taşer Büyükadam, “Serdarlı’da hedef play-out dışında bir yer” dedi

A+A-

Necmi BELGE

2013-2014 futbol sezonunda ancak, play-out oynayarak Süper Lig’de kalabilen Serdarlı dün, 2014-2015 sezonunu resmen açtı.
Geçtiğimiz sezon, başarılı teknik adam Sedat Devecioğlu’nun yönetiminde etkili futboluna rağmen, play-out maçlarında Süper Ligde tutunan ve “Beygirler” olarak anılan Serdarlı, yaptığı flaş transferlerle bu sezon işi sıkı tuttuğunu gösterdi.

Bu bağlamda Görneç’ten İrfan Boşnak, Türkmenköy’den Hasan Bahtıkara ile Erdoğan Emiroğulları, Yeniboğaziçi’nden golcü Mehmet Turgut, Yenicami’den kaleci Çağatay Gürler, Tatlısu’dan Burak Sarıkaya ile Çetinkaya’dan Hüseyin Taşçı’yı transfer eden Serdarlı, Süper Lige iddialı bir şekilde hazırlanmaya başladı. 

Dün, saat 18.00’de yer alan açılış töreninde,  Serdarlı 14 Ağustos Stadı’nın tribünlerinin üstünün kapatıldığı gözlemlendi.

Açılış töreninde ilk konuşmayı Serdarlı Başkanı  Taşer Büyükadam  yaptı. Büyükadam,  Serdarlı’nın hedefinin önce,  Süper Lig’de play-out dışında kalmak olduğunu, daha sonra üst sıralar olduğunu sözlerine ekledi. 

Başkan Büyükadam’dan sonra konuşan Serdarlı Belediye Başkanı, Serdarlı’dan bu sezon Süper Lig’de geçtiğimiz sezona göre daha iyi bir yer beklediklerini ve Serdarlı Belediyesi olarak, her türlü katkıyı koymaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Teknik Direktör Sedat Devecioğlu ise, YENİDÜZEN’e yaptığı açıklamada,  Serdarlı’nın hedefinin ligi rahat bir yerde bitirmek ve Federasyon Kupası’nda geçtiğimiz sezon oynadıkları yarı finalden öte, final olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından, kesilen kurbanın üzerinden atlayan ve alınlarına kurban kanı sürülen futbolcular sezonun ilk çalışması Teknik Direktör Sedat Devecioğlu nezaretinde yaptı.

Bu haber toplam 2373 defa okunmuştur