Beyaz Grup'un nabzı Girne'de atacak

Beyaz Grup'un nabzı Girne'de atacak

BTM 1. Lig Beyaz Grup'un 12. haftasında Lapta ile Karaoğlanoğlu arasında önemli karşılaşma oynanacak.

A+A-

Halit Dağ

 

Ligde 11. hafta geride kalırken 28 puan ile zirvede yer alan Karaoğlanoğlu, en yakın takipçisi olan ve 24 puan ile 2. sırada yer alan Lapta'ya konuk olacak.

Ligin bitimine 3 hafta kalan Beyaz Grup’ta konuk Karaoğlanoğlu kazanarak şampiyonluğunu ilan etmek isterken, Lapta kazanarak geriye kalan 2 haftada rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek.

Karşılaşma öncesi görüşlerini aldığımız Lapta teknik sorumlusu Devrim İzge ve Karaoğlanoğlu teknik sorumlusu Okan Atav centilmenlik içerisinde hak edenin kazanacağı bir karşılaşma olmasını diledi.

 

İzge: “Kazanmak istiyoruz”

Devrim İzge sözlerine, “Hafta sonu karşılaşacağımız lider Karaoğlanoğlu takımı ile aramızda 4 puan fark vardır. Ligde 2. sıradayız ve Karaoğlanoğlu takımının gücünü bilerek çalışmalarımıza devam ediyoruz” diyerek başladı.

Genç teknik adam kaybettikleri anda puan farkının 7'ye çıkacağını ve Karaoğlanoğlu’nun son 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan edeceğinin bilincinde çalışmalarını sürdürdüklerini, kendi saha ve seyirci avantajlarını kullanıp hem bu maçtan 3 puan alarak zirve yarışını sürdürmek hem de 2. sıradaki yerlerini garantilemek istediklerini belirtti.

İzge son olarak Lapta taraftarlarına çağrıda bulunarak karşılaşmada kendilerini yalnız bırakmamalarını isterken “Karaoğlanoğlu camiası ve Okan hocaya başarılar diler, maçın dostluk ve centilmenlik içerisinde geçmesini temenni ederim” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Atav: “Zor maç olacak”

Okan Atav sözlerine, yendikleri taktirde şampiyonluğu garantileyeceklerini, rakiplerinin gerek camia gerek ise takım olarak güçlerini bildiklerini ve bu bağlamda çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyerek başladı.

Okan Atav, puan tablosuna bakıldığı zaman zirve adına zorluk derecesi yüksek bir mücadeleye çıkacaklarını söyleyerek puan olarak kendilerinin, saha olarak Lapta'nın avantajlı olduğunu ifade etti.

Atav, Karaoğlanoğlu olarak kazanarak ligi bitirmek istediklerini, gerek futbolcular gerek camia olarak inançlarının tam olduğunu söyledi.

Atav son olarak aynı bölgenin takımları oldukları için karşılaşmaya ilginin olacağını düşündüğünü, Lapta camiasına başarılar dileyerek, hak edenin kazandığı dostluk içerisinde bir karşılaşma temenni ederek sözlerini tamamladı.

Bu haber toplam 1981 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.