1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Beyaz grup tamamlandı
Beyaz grup tamamlandı

Beyaz grup tamamlandı

K-Pet Birinci Lig Beyaz Grup’ta son hafta karşılaşmalarının ardından Esentepe Play-off’ta yer alacak son takım oldu. Denizli’nin Play-out içinde yer almaya hak kazandığı ligde Karşıyaka, Tatlısu ve Serdarlı lige veda etti

A+A-

K-Pet Birinci Lig Beyaz Grup’ta 20’inci hafta karşılaşmaları oynandı. Ozanköy’ün haftalar önce şampiyonluğunu ilan etmesi sonrasında Play-off’ta yer alacak son takım, Play-out’ta yer alacak son takım ve lige veda eden 3 takım belli oldu.

Esentepe Play-off vizesini aldı

K-Pet Birinci Lig Beyaz Grup’ta Gönyeli, geçtiğimiz hafta elde ettiği Lapta galibiyeti ile Play-off oynayacak ilk takım olmuştu. Ligde haftada üçüncü ve dördüncü sırada giren Esentepe ile Lapta arasında oynanan karşılaşma, Play-off’ta yer alacak son takımı belirledi. Esentepe Şht. Şevket Kadir Stadı’nda konuk olduğu Lapta’yı 3-0’lık skorla mağlup ederek sezonu üçüncü tamamladı ve Play-off’ta yer alacak son takım oldu. Lapta ise ligi dördüncü tamamlayarak sezonu noktaladı.

Denizli devam dedi

K-Pet Birinci Lig Beyaz Grup’un son haftasında alt sıralarda çekişme yaşandı. Doğancı, Girne Halk Evi ve Bostancı Bağcıl’ın geçtiğimiz hafta Play-out oynamayı garantilemesi sonrasında Play-out’un son takımı Denizli oldu. Denizli konuk olduğu Serdarlı’yı 5-0’lık skorla yenerken, Karşıyaka konuk olduğu Ozanköy’e 4-0 yenildi. Tatlısu ise konuk olduğu Girne Halk Evi’ni 4-0 yenmesine rağmen bu sonuç onlar için yeterli olmadı. Karşıyaka, Tatlısu ve Serdarlı Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) Ligi’ne düştü.

pp.jpg

pp2.jpg

Bu haber toplam 1772 defa okunmuştur
Etiketler :