“Beyaz bir sayfa açtık”

“Beyaz bir sayfa açtık”

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Mağusa Türk Gücü forması giyen tercübeli futbolcu Halil Turan YENİDÜZEN'e açıklamalarda bulundu

A+A-

Halit Dağ

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Mağusa Türk Gücü forması giyen tercübeli futbolcu Halil Turan YENİDÜZEN'e açıklamalarda bulundu.

Halil sözlerine, “Takım olarak şu an bulunduğumuz durumda olmayı asla istemezdik, bizi her zaman destekleyen taraftarımızdan, her türlü olanağı sunan başkan ve yönetim kurulundan özür diliyoruz” diyerek başladı. “Takımı bu zor duruma biz futbolcular getirmişsek, bu durumdan da biz çıkartacağız” diyen Turan, “Kimsenin şüphesi olmasın, bizi desteklemeye devam etsinler” dedi.

 

Turan: “Fırat hocanın üzerimizde emeği büyük. Oraloğlu ile beyaz bir sayfa açtık”

“Sezon başından beri bizi çalıştıran Fırat Hoca'nın üzerimizde emeği büyüktür” diyen Halil, “Futbolda böyle ayrılıklar vardır. Yeni teknik direktörümüz Ali Oraloğlu ile beyaz bir sayfa açtık” dedi. Hafta içi toplantılar yaptıklarını ve geçmiş maçlarda yaptıkları hataları yapmamak için iyi ve kötü şeyleri gördüklerini söyleyen Halil Turan, haftasonu gidecekleri Lefke deplasmanının çok zor bir deplasman olduğunu, rakiplerine saygı duyduklarını belirterek, “Puan veya puanlar almak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 4153 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.