1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Beşparmaklar'daki çevre felaketi GÜNDEMDE
Beşparmaklardaki çevre felaketi GÜNDEMDE

Beşparmaklar'daki çevre felaketi GÜNDEMDE

Güney’deki “Değirmenlik Belediyesi Başkanı” Petros Kareklas’ın, EURO. KO ve Vatandaşlar İttifakı ile Beşparmak Dağları’ndaki çevre felaketini görüştüğü bildirildi

A+A-

Güney’deki “Değirmenlik Belediyesi Başkanı” Petros Kareklas’ın, EURO. KO ve Vatandaşlar İttifakı ile Beşparmak Dağları’ndaki çevre felaketini görüştüğü bildirildi.
Politis gazetesi, EURO. KO Başkan Vekili Mihalis Yorgallas’ın, “Değirmenlik Belediyesi” yetkililerine, Değirmenlik ve Beşparmak Dağları’ndaki “çevre felaketinin” önlenmesi için Avrupa düzeyinde çaba gösterecekleri konusunda garanti verdiklerini söylediğini yazdı.
Habere göre Yorgallas, Değirmenlik’teki askeri bölgede gömülü bulunduğuna inanılan kayıpların akıbetinin belirlenebilmesi için, Türkiye’nin askeri bölgeleri açmasına yönelik çaba göstereceklerini de söyledi.
Kareklas da, halkın, Kıbrıs sorununun partiselleştirilmesinden yorulduğunu ve ilerleyen zamanlarda yapılacak olan Ulusal Konsey’in üç günlük toplantısında, ortak bir dil bulunmasını temenni ettiğini kaydetti.

Bu haber toplam 2178 defa okunmuştur