1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Beşparmaklar Tiyatro Festivali sona erdi
Beşparmaklar Tiyatro Festivali sona erdi

Beşparmaklar Tiyatro Festivali sona erdi

Beşparmaklar Tiyatro Festivali, Yenierenköy Belediyesi Karpaz Esprin Tiyatrosu’nun “Mucizeler Mevsimi” oyunuyla pazar günü sona erdi.

A+A-

Çatalköy Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Beşparmaklar Tiyatro Festivali, Yenierenköy Belediyesi Karpaz Esprin Tiyatrosu’nun “Mucizeler Mevsimi” oyunuyla pazar günü sona erdi.

Çatalköy Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, festivalin son gecesine katılan Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu ve Yeni Erenköy Belediye Başkanı Özay Öykün birer konuşma yaptı.

Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu, konuşmasında, gençlere verdiği destekten dolayı Yeni Erenköy Belediye Başkanı Özay Öykün’e teşekkür etti. Tiyatronun, ülkenin ihtiyaç duyduğu sanatlardan biri olduğunu ve hak ettiği yeri henüz bulamadığını söyleyen Hulusioğlu, “Gerçek anlamda tiyatro sergileyeceğimiz tiyatro salonlarımızın olmayışı da önemli bir etkendir. Genç ve amatör oyunculara ve tiyatro ekiplerine biz belediye olarak destek vererek tiyatronun önünü açmalıyız” dedi.

Yeni Erenköy Belediye Başkanı Özay Öykün de, etkinliğe katkı koyan herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında, özellikle Çatalköy Belediyesi Kültür Sanat Koordinatörü Derman Atik ile oyun yazarı Cenk Gürçağ’ın, herhangi bir karşılık beklemeden Erenköy’e gelip, gençlerle çalışmasının kendilerini çok sevindirdiğini söyledi.

Çatalköy Belediyesi Kültür Sanat Koordinatörü Derman Atik ile oyun yazarı Cenk Gürçağ da Yenierenköy Belediyesi Karpaz Esprin Tiyatrosu ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

(tak)

Bu haber toplam 1888 defa okunmuştur
Etiketler : ,