Berkel’den taraftara çağrı

Berkel’den taraftara çağrı

Gençler Birliği Spor Kulübü, başkan yardımcısı Rifat Berkel, Gençlik Gücü maçında takımlarını yalnız bırakmamaları için taraftara girişin ücretsiz olduğunu açıkladı

A+A-

Geçtiğimiz sezon ortasında patlak veren sorunlar nedeni ile kötü günler geçiren Süper Lig takımlarından Gençler Birliği Spor Kulübü’nde Başkan Yardımcısı Rifat Berkel, yaptığı basın bildirisi ile “Kötü günlerin artık sona erdiğini, yeni bir takım kurduklarını ve bu takımın başarılı olabilmesi için taraftarının da yanında olması gerektiğini” söyledi. Rifat Berkel, 22 Eylül 2018 Cumartesi günü 2018 - 2019 Futbol Sezonu ilk hafta karşılaşmasında, kendi evinde Gençlik Gücünü ağırlayacak olan İskele ilçesinin tek Süper Lig takımı olan Gençler Birliği’nin bu önemli maçında yalnız bırakmamaları için İskele ve ilçesinde yaşayan taraftarlara açık çağrı yaparak destek istedi. Berkel, yaptığı bildiride “Yeni bir takım kurduklarını, teknik heyet ve sporcular ile iyi ilişkiler içinde çalıştıklarını, bu birlikteliğin iyi sonuçlar getireceğini” söyledi. Berkel ayrıca, “Yeni sezonun ilk karşılaşmasında kendi taraftarlarına girişi ücretsiz yaparak İskele Cumhuriyet Stadı’nın bayram yerine getirmeleri için tüm ilçe halkını maça davet edip, takımlarına sahip çıkılmasını” talep etti.

 

Rifat Berkel, “Fair Play ruhu ön plana çıksın”

Gençler Birliği Spor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Sporcu sorumlusu Rifat Berkel, yaptığı basın bildirisinde ayrıca, tüm futbol kulüp başkan ve yöneticilerine kolaylıklar getirmesini dilerken, hakemler, spor yazarları ile maçlarda görev yapan tüm kesimlere başarılar diledi. Berkel ayrıca futbol kulüplerimizde görev yapacak olan tüm sporcuların sakatsız bir sezon geçirmelerini ve Fair - Play ruhunun ön plana çıktığı bir sezon olmasını diledi.

Bu haber toplam 1697 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.