1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Berk Rusya’da dokuzuncu
Berk Rusya’da dokuzuncu

Berk Rusya’da dokuzuncu

Moskova’da düzenlenen “Kremlin Cup Bilardo Turnuvası”nda Berk Rüzgarı esti

A+A-

Rusya Olimpiyat Komitesi ile Rusya Bilardo Federasyonu ve Moskova Belediyesi tarafından 5-9 Kasım tarihlerinde Moskova’da düzenlenen turnuvada geçtiğimiz sezonun Bilardo Şampiyonu DAÜ sporcuları Berk Mehmetcik, Hüseyin Borankan, Fırat Leylek ve Güner Özalp'tan oluşan DAÜ Takım oyuncularının yanı sıra sporcularımız Aşkın Burcu ve Timur Eren de mücadele etti.

Üç galibiyet elde etti
Moskova’da olimpiyatların gerçekleştirildiği gösterişli salonda “10 Top” disiplininde gerçekleştirilen şampiyonada üst üste 3 galibiyet elde eden sporcumuz Berk Mehmetcik turnuva 9’uncusu gelerek büyük bir başarıya imza attı. Müthiş karşılaşmalar çıkararak rakiplerini birer birer mağlup eden genç sporcumuz 4’üncü eşleştiği Rus sporcu Christina Pceach’a talihsiz bir oyun sonunda kaybedince turnuvaya da veda etmek zorunda kaldı.

Güner 17’nci oldu
Turnuvada başarılı sonuçlar elde eden bir diğer sporcumuz ise Güner Özalp oldu. İlk maçında mağlup olan ve kaybedenlerde yoluna devam eden Güner, iyi bir çıkış yaparak daha sonra oynadığı 3 karşılaşmadan 2’sini kazandı ve 17’ci olmayı başardı. Elde ettiği sonuçla Güner Özalp Berk Mehmetcik ile birlikte para ödülü almaya hak kazanan ikinci sporcumuz oldu. Turnuvada mücadele eden diğer sporcularımız Hüseyin Borankan, Fırat Leylek ve Timur Eren ise birer galibiyet elde etme başarısı gösteren sporcularımızdı.
DAÜ Yöneticisi Cemal Konnolu ile Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu Başkanı Aşkın Burcu’nun da yer aldığı DAÜ Bilardo kafilesi şampiyonanın tamamlanmasını ardından geçtiğimiz akşam adaya döndü.

Bu haber toplam 1436 defa okunmuştur