1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Belgeler geçersizdir”
“Belgeler geçersizdir”

“Belgeler geçersizdir”

Cimnastik Federasyonu yaptığı açıklama ile federasyon dışında açılacak olan Pilates antrenörlük kurslarında verilecek belgelerin geçersiz olacağını belirtti

A+A-

Cimnastik Federasyonu yaptığı açıklama ile federasyon dışında açılacak Pilates antrenörlük kurslarında verilecekolan belgelerin geçersiz olacağını ve kullanılamayacağını duyurdu. Federasyondan yapılan açıklama şu şekilde:

“Son günlerde internette ve sosyal paylaşım sitelerinde yapılan yayınlardan ülkemizde başka bir Federasyonunun KKTC Cimnastik Federasyonu’nun bilgisi dışında KKTC’de Pilates   Antrenörlüğü Kursu açılacağı öğrenilmiştir. TC Cimnastik Federasyonu tarafımıza bir yazı göndererek konu hakkında bilgi istemiş ve KKTC Cimnastik Federasyonu’nun düzenlemediği kurslarda verilecek belgelerin geçersiz olacağı,  kullanılamayacağı hususunda ikaz etmiştir.
Konu Kursa katılacak olan vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları ve alınacak belgelere denklik verilemeyeceği için bu konuda görülen lüzum üzerine açıklama yapma gereği duymuş bulunmaktayız”

Bu haber toplam 4424 defa okunmuştur