1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bekleneni veremedi
Bekleneni veremedi

Bekleneni veremedi

K-Pet Süper Lig’de B.Bağcıl’daki kötü gidişat moralleri bozdu. Yeşil beyazlılar ilk 5 haftada galibiyet alamadı

A+A-

Eren ŞİŞİK
K-Pet Süper Lig’de sezon öncesi yıldız isimleri kadrosuna katan ve zirve mücadelesi vermesi beklenen Bostancı Bağcıl ilk 5 haftada büyük hayal kırıklığı yarattı. Yıldız oyuncularının hiçbirinden verim alamayan Bostancı Bağcıl takımında en büyük gol umudu Ertaç Taşkıran’ın da formsuz görüntüsü takımın gol yollarında etkisiz kalmasına sebep oldu.
Ertaç’ın yanında bu sezon kadroya katılan Sabri Selden ve Raif Selden’in de henüz beklenen düzeyde olmaması Bostancı Bağcıl’ın alt sıralarda olmasının bir sebebi olarak gösteriliyor. 6. haftaya girilirken teknik direktör İltaç Karayel’in sakat ve cezalı oyunculardan dolayı bir türlü istediği ilk 11’i sahaya çıkaramaması ve formsuz oyuncuların fazlalığı camiada keyifleri kaçırdı.

Karayel, savunmada sıkıntı yaşıyor
Sezon başında birçok futbolcu ile girişimde bulunulmasına rağmen bir türlü transfer yapılamayan savunma bölgesinde de Bostancı Bağcıl’ın sorunlar yaşaması, İltaç Karayel’in elini kolunu bağladı. Bu bölgede ilk 4 haftada Kadir Hakel – Ahmet Zaifoğlu ikilisini kullanan Karayel, son oynanan Gençler Birliği maçında bu bölgede Petrov Shokolarov kullandı. Bu oyuncudan da savunmada beklediği verimi alamayan Karayel’in ilerleyen haftalarda nasıl bir oyun düzeniyle maçlara çıkacağı merak konusu.

Zekai saman alevi gibi parladı
Savunmanın yanı sıra ofansif anlamda da sıkıntılar yaşayan Bostancı Bağcıl takımında sezonu geç açan İbrahim Çıdamlı’nın henüz beklenen form seviyesinde olmaması takımı fazlasıyla etkiliyor. Bunun yanında ilk 2 hafta fırtına gibi eserek dikkatleri üzerine çeken Zekai Serdar’ın da bu istikrarını koruyamaması ve formunun düşmesi de takımın kötü gidişatının sebepleri arasında yer alıyor.

Dönüm maçı bu hafta
İlk 5 haftada beklediği puanları alamayan Bostancı Bağcıl takımında yarın oynanacak olan Yeniboğaziçi karşılaşmasa ‘dönüm maçı’ gözüyle bakıldığı öğrenildi. Bu karşılaşmadan mutlak galibiyet hedefleyen yeşil beyazlılarda olası kötü bir sonuçta hareketli günlerin yaşanabileceği konuşuluyor. Henüz ligde galibiyet alamayan ve ligin alt sıralarında bulunan Güzelyurt ekibinde futbolcuların da karşılaşmaya hazır olduğu ve tüm planların henüz ligde mağlubiyeti olmayan Yeniboğaziçi’ni mağlup etmeye yönelik olduğu öğrenildi.

Bu haber toplam 1114 defa okunmuştur